HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Libratone

Libratone – trådløs musikk til alle Danske Libratone er hi-fi-høyttalere i et unikt tekstilkledd design. En genial løsning hvis du prioriterer stil og frihet både i innredningen og musikknytelsen din. Med Libratone i hånden trenger du ikke mer enn en smarttelefon for å fylle hjemmet ditt med musikk.

  • Trådløs musikkstreaming i høy lydkvalitet
  • App-fjernbetjening fra smarttelefon/nettbrett
  • Unikt og lekkert tekstilkledd design
  • Virker både med Apple iOS og Android
  • Mulighet for batteridrift på noen produkter

Trådløs frihet med god lyd

Danske Libratone er for deg som elsker god musikk og god lyd, men ikke vil være bundet til et tradisjonelt stereoanlegg. Med Libratone kan du glemme alt om å fylle hyllene med CD-er og klumpete elektronikk. Istedenfor får du elegante og flyttbare trådløse høyttalere, og all musikken ligger rett under fingertuppene på smarttelefonen din eller nettbrettet ditt (Apple iOS/Android). Uansett om du streamer fra en musikktjeneste, harddisk eller direkte fra smarttelefonen, får du naturligvis ekte hi-fi-kvalitet fra Libratone-høyttaleren din.

Designet for å matche deg

Det unike og prisbelønte Libratone-designet er laget for å matche din personlige stil og dine personlige behov. Høyttalerne er bekledd med eksklusiv italiensk ull, og med de forskjellige størrelsene og fargene å velge mellom, kan du alltids finne en Libratone-løsning som passer både øynene og ørene. Med en batteridrevet modell kan du ta med deg musikken på f.eks. stranden, og hvis du blir så begeistret at du vil ha Libratone i flere rom, kan du styre hele sulamitten fra samme smarttelefon.

Les mer om Libratone