HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Sonos

Fyll hjemmet ditt med trådløs musikk

 

Sonos er det originale multiromssystemet og markedets mest populære og brukervennlige løsning for trådløs musikk i hele hjemmet. Alle i familien kan styre musikken fra hver sin smarttelefon, og de fleste streamingtjenestene for musikk kan spille rett fra Sonos-appen. Du kan få trådløse Sonos-høyttalere til alle slags rom, du kan enkelt og elegant få god lyd til TV-en, og i stua kan Sonos gi deg store musikkopplevelser med ekte hi-fi-lyd.

  • Svært enkelt i oppsett og daglig bruk – alle kan forstå seg på det
  • Kjempeutvalg av streamingtjenester bygget inn i Sonos-appen
  • Ekstra stabil wi-fi
  • Mange elegante løsninger for god TV-lyd
  • Både små og store trådløse høyttalere og ekte hi-fi-løsninger til stua

 

 

Vi gjør Sonos bedre

Hos HiFi Klubben har vi solgt Sonos i flere år enn noen andre på markedet, og vi kjenner systemet til minste detalj. Vi gir deg flest valgmuligheter og den beste veiledningen før kjøp, og vi skreddersyr den Sonos-kombinasjonen som passer til nettopp din innredning og din lommebok, enten det er snakk om en liten, trådløs høyttaler eller en ekte hi-fi-løsning. Du får til og med 6 års full garanti på alt, uten at det koster deg en krone ekstra. Vi gjør Sonos bedre – kom innom HiFi Klubben og opplev forskjellen!

 

Mest populære Sonos produkter

 

Sonos til mindre rom

En trådløs høyttaler gir deg enkel musikk uten et separat anlegg. Små høyttalere til små rom, større høyttalere til større rom. Du styrer alt sammen fra smarttelefonen.

 

Sonos til TV-en

Sonos gjør det enkelt å få bedre lyd til både film og vanlige TV-sendinger. Hvis du har lyst, så kan du bygge ut til en trådløs hjemmekino.

 

Sonos til store musikkopplevelser

Et skikkelig anlegg med to høyttalere er fortsatt den beste veien til de virkelig store musikkopplevelsene. Med Sonos kan du få både god lyd og enkel, trådløs styring.