HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HEOS by Denon

Multirom til trådløs musikk, hi-fi, TV og hjemmekino

HEOS by Denon er et komplett multiromssystem som kan tilby deg en elegant løsning til alle rom og alle behov. Du kan få HEOS bygget inn i en rekke Denon-anlegg og hjemmekinoreceivere, slik at du får god, trådløs lyd uten ekstra apparater. Du kan velge mellom flere gode lydplanker til TV-en, og du kan få både små og store trådløse høyttalere. Vil du ha trådløs musikk ute på balkongen eller terrassen, så velger du bare modellen med batteridrift – enkelt og bra!

  • Laget av Denon med over 100 års hi-fi-erfaring
  • Innebygget i en rekke Denon-receivere og -anlegg
  • Mulighet for ekte surroundhjemmekino med trådløse bakhøyttalere
  • Bluetooth og støtte for 24-bit HD-lyd
  • Også bærbar trådløs høyttaler med batteridrift

HEOS – stolte hi-fi-tradisjoner fra Denon

HEOS er utviklet av Denon, som er en av verdens eldste og mest anerkjente hi-fi-produsenter. Denon er også et av merkene som vi har forhandlet i HiFi Klubben i flest år, nettopp på grunn av den høye kvaliteten og det imponerende produktutvalget. HEOS leverer en kombinasjon av lydkvalitet, fremtidsrettet teknologi og fleksibilitet som er helt på topp i et spennende og raskt voksende marked.

 

 

Mest populære HEOS produkter

HEOS til mindre rom

En trådløs høyttaler gir deg enkel musikk uten et separat anlegg. Små høyttalere (eventuelt med batteridrift) til små rom, større høyttalere til større rom.

HEOS til store musikkopplevelser

Et skikkelig hi-fi-anlegg med to høyttalere er fremdeles den beste veien til de virkelig store musikkopplevelsene. HEOS har både trådløse minianlegg og fullstørrelses løsninger.

HEOS i hjemmekinoen

En lang rekke av Denons hjemmekinoreceivere har HEOS bygget inn, slik at du får med multiromsmusikk på kjøpet. Den unike HEOS AVR gjør det enklere enn noensinne.