Hopp til innhold
Argon Audio Argon Audio TT-2 + Argon ALTO 5 ACTIVE Stereoanlegg Stereoanlegg

Argon AudioTT-2 + Argon ALTO 5 ACTIVEStereoanlegg

En god platespiller og et par aktive høyttalere med hele anlegget innebygget. Her kan du nyte vinyl på en elegant måte. Inkl. Bluetooth!
system6 796,-

Les mer:

Beskrivelse

Argon TT-2 + ALTO 5 ACTIVE – komplett anlegg til både vinyl, trådløs musikk og TV-lyd

TT-2 og de aktive høyttalerne ALTO 5 ACTIVE er en genial løsning for deg som vil høre på vinyl uten å måtte bekymre deg over separate anlegg og andre tekniske komplikasjoner. Her er hele stasen bygget inn i høyttalerne, inkludert en kraftig stereoforsterker med dedikert platespillerinngang og Bluetooth.

Den enkle og solide hi-fi-platespilleren kommer klar til bruk med Ortofon-pickup, så du trenger ikke å gjøre annet enn å koble kabelen inn i platespillerinngangen. Du kan koble til TV-lyden i optimal digital kvalitet og styre volumet direkte med de fleste fjernkontroller fra Samsung og Sony.

Fra smarttelefonen kan du få trådløs musikk over Bluetooth, og du får ekstra innganger til andre lydkilder (CD-spiller, musikkstreamer eller noe annet).

Denne kombinasjonen gir deg kort sagt flere muligheter og bedre lyd enn mange tradisjonelle anlegg – og du slipper å måtte ha et helt anlegg stående! Hvor kult er ikke det?

Høydepunkter

  • Hele anlegget, inkludert pickup-forforsterker, er bygget inn i høyttalerne
  • Trådløs musikkavspilling fra smarttelefoner m.m. med Bluetooth
  • Platespiller leveres klar til bruk med pickup (Ortofon OM5e)
  • Fjernkontroll medfølger
  • Volum kan også styres med TV-fjernkontroller fra Samsung og Sony