Hopp til innhold

Argon AudioArgon SA1 + DALI SPEKTOR 1Stereoanlegg

Nyt ekte hi-fi-lyd til trådløs musikk, TV og platespiller. Kompakt musikkanlegg med god lyd, Bluetooth og fleksible tilkoblingsmuligheter.

Les mer:

Beskrivelse

Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 – kompakt og anlegg til musikk og TV med god lyd, Bluetooth og inngang til platespiller

Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 er et kompakt musikkanlegg med god lyd. Her får du ekte hi-fi-lyd til både musikk og TV samt massevis av smarte muligheter med Bluetooth og innebygget RIAA-forsterker, slik at du kan koble til enhver platespiller direkte.

SA1 spiller imponerende klart, musikalsk og dynamisk, så her kommer DALI SPEKTOR 1-høyttalerne virkelig til sin fulle rett. Her får du et ekte hi-fi-anlegg til en svært god pris, og hvis du skulle ønske å bytte ut høyttalerne senere, så har SA1 massevis av overskudd til å drive høyttalere langt opp i hi-fi-klassen.

Fleksibelt anlegg til trådløs musikk og TV-lyd
Med SA1 får du innebygget Bluetooth-funksjon, slik at du kan spille trådløs musikk fra smarttelefon, nettbrett eller PC/Mac. Det er rørende enkelt, og forsterkeren støtter Bluetooth-formatet aptX HD, slik at du har mulighet for å oppnå den beste mulige lydkvaliteten fra en smarttelefon med samme støtte.

Du kan også få superlyd i stereo fra TV-en din, og hvis produsenten er Samsung eller Sony, så kan du enkelt styre lyden fra den eksisterende fjernkontrollen din*. Det betyr at du får TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uten noe strev, uten ekstra fjernkontroller, og uten at du trenger å være nervøs for neste strømregning. Hva mer kan du ønske deg?

De superkompakte SPEKTOR 1-høyttalerne spiller både musikk og TV-lyd i god kvalitet. Med den tilsvarende kompakte SA1-forsterkeren har du plass til hele systemet i f.eks. en bokhylle. Vil du supplere hi-fi-lyden med ekstra bass, så er DALIs egen SUB E-9 F subwoofer en fremragende match.

* SA1 kan også fungere på denne måten med en rekke nyere TV-er fra andre produsenter. Spør HiFi Klubben for info.