Hopp til innhold

VILKÅR FOR BASS
KONKURRANSE

Ved deltagelse i konkurransen/testen aksepteres følgende vilkår:

Denne konkurransen arrangeres av:
HiFi Klubben A/S
Lyshøjen 10A 8520 Lystrup
Danmark
CVR: 89837316

For deltagelse i konkurransedelen gjelder følgende... Du må være bosatt i Norge for å kunne delta i konkurransen. Ansatte hos HiFi Klubben eller familiemedlemmer i samme husstand kan ikke delta i konkurransen. Konkurransen starter den 25/5 2021 og avsluttes den 15/6 2021.

Vi trenger kontaktopplysningene dine for å kunne nå frem til deg hvis du er den heldige vinneren. Derfor må du registrere deg med navn, e-post og telefonnummer.

Vinneren vil bli trukket ved tilfeldig loddtrekning blant alle deltagerne. Premien er en DALI SUB K14-F eller en SOUNDBOKS (gen. 3). Vinneren bestemmer selv.

I Norge trekker HiFi Klubben vinneren senest den 25/6 2021. Vinnerne blir kontaktet på e-post eller telefon kort tid etterpå.

For å delta i konkurransen, må man komme innom en HiFi Klubben-butikk. Her skal man høre på et oppsatt bass-anlegg, og deretter kan man delta i konkurransen gjennom en link eller en QR-kode.

Hvis du er den heldige vinneren, så vil du motta en e-post som må fremvises i en HiFi Klubben-butikk sammen med gyldig bildelegitimasjon. Du må ha henvendt deg i butikken for å kunne gjøre krav på premien din innen den 25/7 2021.

HiFi Klubben behandler personlige data for å administrere konkurransen.

Ved å delta melder du deg samtidig inn i HiFi Klubbens nyhetsbrev. Dette er gratis og uforpliktende, og du kan når som helst melde deg av igjen.

ØVRIGE REGLER OG VILKÅR

HiFi Klubben forbeholder seg retten til å gjøre endringer i eller komme med tillegg til nåværende konkurransebetingelser uten forvarsel. 

HiFi Klubben tar forbehold om trykkfeil og feil i informasjonen gitt her. 

Det kan ikke fremmes erstatningskrav mot HiFi Klubben med henvisning til gjennomføring av konkurransen, eventuell manglende gjennomføring eller andre forhold. 

Ved mistanke om fusk kan vi se bort fra din deltakelse.

HiFi Klubben forbeholder seg retten til å bytte ut de opprinnelige premiene med premier av tilsvarende verdi hvis de opprinnelige premiene ikke kan deles ut på grunn av omstendigheter utenfor HiFi Klubbens kontroll.

Ved å akseptere disse vilkårene og betingelsene godkjenner du også automatisk HiFi Klubbens personvernpolicy og hvordan vi behandler dine data. Les den fulle beskrivelsen her: https://www.hifiklubben.no/kundeservice/personvern-og-opphavsrett/

HiFi Klubben kan bruke dine data til retargeting-formål.

Merk at HiFi Klubbens mål og oppdrag naturligvis er å håndtere dine data med omhu og gode intensjoner. Dine personlige data vil ikke bli delt med eller solgt til andre enn HiFi Klubben. Vi vil naturligvis overholde lover og forskrifter angående persondata. Du kan når som helst kontakte oss for å få alle dine personlige data slettet.

Spørsmål om konkurransen kan stilles til HiFi Klubben på https://www.hifiklubben.no/kundeservice/