Hopp til innhold
Bluesound Bluesound Powernode 2i (HDMI) + B&W AM1 Digitalforsterker med streaming Digitalforsterker med streaming

BluesoundPowernode 2i (HDMI) + B&W AM1Digitalforsterker med streaming

POWERNODE 2i (HDMI) er Bluesound-systemets kompakte, multiroms musikkanlegg som er spekket med brukervennlige funksjoner.
system14 894,-

Les mer:

Beskrivelse

BLUESOUND POWERNODE 2I (HDMI) – KOMPAKT STREAMINGANLEGG MED MULTIROM, GENIALE FUNKSJONER OG OVERLEGEN LYDKVALITET

POWERNODE 2i (HDMI) er Bluesound-systemets trådløse, multiroms musikkanlegg med integrert stereoforsterker. Med 2 x 60 watt i audiofil kvalitet kan den uten problemer matche et par virkelig gode hi-fi-høyttalere. Her har du et fullgodt og toppmoderne alternativ til et tradisjonelt stereoanlegg, både når det gjelder lydkvalitet og funksjonalitet. POWERNODE 2i (HDMI) er kompakt designet, og den flotte sorte eller hvite finishen gir en elegant, eksklusiv og seriøs look. Du styrer alt sammen med smarttelefonen/nettbrettet over wi-fi, så hvis du ønsker det kan du fint plassere POWERNODE 2i (HDMI) helt ute av syne, f.eks. i et hi-fi-møbel fra unnu eller clic. AM-1 er en svært velspillende, lekker og allsidig utendørshøyttaler fra B&W. Det solide kabinettet med rustfri aluminiumsgrill er værbestandig, slik at høyttaleren kan være permanent montert utendørs, f.eks. på terrassen. Lydkvaliteten er samtidig så god at AM-1 er en god løsning også mange steder innendørs. Det medfølgende festet gir enkel og elegant montering både på vegg og i tak. Kablene kobles i festets fot, hvorpå tilkoblingen til selve høyttaleren skjer via innfestingen og kabinettet. Du får en nesten skjult kabelføring, og det blir også mye enklere å koble ned høyttaleren hvis du for eksempel ønsker å ha den innendørs i vintersesongen.

Høydepunkter

  • Innebygget 2 x 60 watts stereoforsterker i audiofil kvalitet
  • Bluetooth med aptX HD og toveisfunksjon til trådløse hodetelefoner samt Apple AirPlay 2 (med gratis software-oppdatering)
  • Volum kan styres fra TV-fjernkontroll (IR-lærefunksjon)
  • Full trådløs integrasjon med øvrige Bluesound multiromskomponenter, MDC modul-utbygde NAD-forsterkere/receivere og DALI CALLISTO
  • Kompakte mål, flott finish og enkelt oppsett