Hopp til innhold
Bluesound Bluesound POWERNODE 2i (HDMI) + PULSE FLEX 2i + DALI SPEKTOR 6 Hjemmekinoanlegg Hjemmekinoanlegg

BluesoundPOWERNODE 2i (HDMI) + PULSE FLEX 2i + DALI SPEKTOR 6Hjemmekinoanlegg

Nyt trådløs musikk i overlegen hi-fi-stereo, og få kinofølelse og surround til TV-en med trådløse bakhøyttalere. Komplett med gulvhøyttalere.
system18 490,-

Les mer:

Beskrivelse

Bluesound POWERNODE 2i (HDMI) + PULSE FLEX 2i + DALI SPEKTOR 6 – eksklusivt og kraftig streaminganlegg med fremragende lyd, trådløs surround og multirom

POWERNODE 2i + PULSE FLEX 2i + DALI SPEKTOR 6 er et komplett, kraftig og eksklusivt trådløst musikkanlegg som gir deg alt som skal til for fantastisk gode lydopplevelser, både når du hører på musikk i stereo og når du vil nyte TV-lyd med kinofølelse.

Med et par potente gulvhøyttalere i front kan du se frem til en lyd som både kan høres og føles i mellomgulvet. TV-lyden styrer du veldig enkelt med den eksisterende TV-fjernkontrollen din, og resten har du rett under fingertuppene i Bluesound-appen på telefonen. I appen styrer du også musikken på andre trådløse Bluesound-høyttalere du eventuelt bygger ut med rundt i hjemmet ditt. Bluesound er nemlig også et fullblods multiromssystem.

De diskre trådløse bakhøyttalerne gir en god surroundfølelse på filmer, serier og gaming. Nesten som å være på kino, bare mye mer lettvint og praktisk. Og alt sammen går automatisk, uten knotete oppsett, store apparater og stygge kabler på kryss og tvers i stua. Hva mer kan du ønske deg?

Massevis av musikk – massevis av krefter

Du kan streame uendelige mengder med musikk fra TIDAL, Spotify Connect, Deezer og andre musikktjenester, og du kan spille av all verdens lydformater – inkludert 24-bit – i fantastisk kvalitet. Integrert nettradio får du naturligvis også, og med den smarte toveis Bluetooth-funksjonen kan du spille musikk på trådløse hodetelefoner.

Den innebygde forsterkeren i POWERNODE 2i er av svært høy kvalitet, og den kan få det beste ut av SPEKTOR 6-høyttalerne uten anstrengelser. Hvis du har enda høyere ambisjoner, så kan den også fint drive seriøse hi-fi-høyttalere i den mer eksklusive klassen, som for eksempel gulvmodeller fra DALI OPTICON-serien eller 600-serien fra Bowers & Wilkins. Her har du nesten fritt valg fra alle hyller når det gjelder høyttalere. Her får du nesten fritt valg fra alle hyller når det gjelder høyttalere. Grip sjansen, og få den lyden du alltid har drømt om!

Kinofølelse hjemme i stua

Med én enkelt HDMI-kabel overfører du TV-lyden til POWERNODE 2i. Hvis lydsporet er i surround, så aktiverer anlegget automatisk de trådløse bakhøyttalerne, slik at du havner i sentrum av begivenhetene når det begynner å skje ting på skjermen. Og spiller du musikk i stereo fra en streamingtjeneste eller en musikkvideo, så bytter anlegget tilbake til perfekt stereolyd.

Selv om du ikke får ekte surroundlyd som i en fullstørrelses hjemmekino, så kommer du overraskende tett på. Et par gode gulvhøyttalere som SPEKTOR 6 kan fint levere overbevisende frontlyd uten en separat senterkanal, og de klarer også fint de dype frekvensene på egen hånd. Hvis du allikevel vil ha enda mer og bedre bass, så kan du til enhver tid legge til en subwoofer (kjøpes separat).

POWERNODE 2i og PULSE FLEX 2i fås i sort eller hvit finish. SPEKTOR 6 fås i sort ask, valnøtt og hvit.

Les mer om POWERNODE 2i

Les mer om PULSE FLEX 2i

Les mer om DALI SPEKTOR 6

Høydepunkter

  • Fremragende lydkvalitet til trådløs musikk i stereo
  • Gulvhøyttalere gir god bass og mye krefter, selv uten subwoofer
  • Trådløse bakhøyttalere for filmlyd og gaming i surround
  • Superlett styring av TV-lyd med den eksisterende TV-fjernkontrollen din
  • Enkel utbygging til multirom med trådløse Bluesound-høyttalere