Hopp til innhold
Bluesound Bluesound POWERNODE 2i (HDMI) + PULSE FLEX 2i Musikkanlegg med streaming Musikkanlegg med streaming

BluesoundPOWERNODE 2i (HDMI) + PULSE FLEX 2iMusikkanlegg med streaming

Bli klar til å nyte trådløs musikk i overlegen hi-fi-stereo, og få kinofølelse og surround til TV-en med trådløse bakhøyttalere.
system14 494,-

Les mer:

Beskrivelse

Bluesound POWERNODE 2i (HDMI) + PULSE FLEX 2i – eksklusivt og kompakt streaminganlegg med fremragende lyd, trådløs surround og multirom

POWERNODE 2i + PULSE FLEX 2i er et eksklusivt trådløst musikkanlegg som gir deg fantastisk gode lydopplevelser, både når du hører på musikk i stereo og når du vil nyte TV-lyd med kinofølelse. TV-lyden styrer du veldig enkelt med den eksisterende TV-fjernkontrollen din, og resten har du rett under fingertuppene i Bluesound-appen på telefonen.

I appen styrer du også musikken på andre trådløse Bluesound-høyttalere du eventuelt bygger ut med rundt i hjemmet ditt. Bluesound er nemlig også et fullblods multiromssystem.

De diskre trådløse bakhøyttalerne gir en god surroundfølelse på filmer, serier og gaming. Nesten som å være på kino, bare mye mer lettvint og praktisk. Og alt sammen går automatisk, uten knotete oppsett, store apparater og stygge kabler på kryss og tvers i stua. Hva mer kan du ønske deg?

Klar til all verdens musikk – velg høyttalere selv

Du kan streame uendelige mengder med musikk fra TIDAL, Spotify Connect, Deezer og andre musikktjenester, og du kan spille av all verdens lydformater – inkludert 24-bit – i fantastisk kvalitet. Integrert nettradio får du naturligvis også, og med den smarte toveis Bluetooth-funksjonen kan du spille musikk på trådløse hodetelefoner.

Med dette anlegget trenger du faktisk bare et par gode stereohøyttalere for å komme i gang. Har du allerede gode høyttalere i det eksisterende anlegget ditt, så kan du velge å beholde dem, eller du kan benytte muligheten til å oppgradere.

Den innebygde forsterkeren i POWERNODE 2i er av svært høy kvalitet, og den kan uten problemer drive et par virkelig seriøse hi-fi-høyttalere, som for eksempel gulvmodeller fra DALI OPTICON-serien eller 600-serien fra Bowers & Wilkins. Dette gir deg nesten fritt valg fra alle hyller når det gjelder høyttalere. Foretrekker du et kompakt system, kan du supplere med en plasseringsvennlig subwoofer til den dypeste bassen. Grip sjansen, og få den lyden du alltid har drømt om!

Kinofølelse hjemme i stua

Med én enkelt HDMI-kabel overfører du TV-lyden til POWERNODE 2i. Hvis lydsporet er i surround, så aktiverer anlegget automatisk de trådløse bakhøyttalerne, slik at du havner i sentrum av begivenhetene når det begynner å skje ting på skjermen. Og spiller du musikk i stereo fra en streamingtjeneste eller en musikkvideo, så bytter anlegget tilbake til perfekt stereolyd.

Selv om du ikke får ekte surroundlyd som i en fullstørrelses hjemmekino, så kommer du overraskende tett på. Et par gode stereohøyttalere kan fint levere overbevisende frontlyd uten en separat senterkanal, og hvis du foretrekker en kompakt og diskre løsning, så legger du bare til en subwoofer som kan ta seg av den dype bassen (kjøpes separat).

POWERNODE 2i og PULSE FLEX 2i fås i sort eller hvit finish.

Les mer om POWERNODE 2i

Les mer om PULSE FLEX 2i

Høydepunkter

  • Fremragende lydkvalitet til trådløs musikk i stereo
  • Kan drive et par virkelig gode hi-fi-høyttalere etter eget valg (kjøpes separat)
  • Trådløse bakhøyttalere for filmlyd og gaming i surround
  • Superlett styring av TV-lyd med den eksisterende TV-fjernkontrollen din
  • Enkel utbygging til multirom med trådløse Bluesound-høyttalere