Hopp til innhold
Bluesound Bluesound PULSE SOUNDBAR 2i + PULSE FLEX 2i Hjemmekinoanlegg Hjemmekinoanlegg

BluesoundPULSE SOUNDBAR 2i + PULSE FLEX 2iHjemmekinoanlegg

Gjør stua om til en hjemmekino med en seriøs lydplanke og surround med trådløse bakhøyttalere. En enkel og elegant vei til en mye bedre TV-opplevelse.
system15 994,-

Les mer:

Beskrivelse

Bluesound PULSE SOUNDBAR 2i (HDMI) + PULSE FLEX 2i – eksklusiv lydplanke med streaming, fremragende lyd, trådløs surround og multirom

PULSE SOUNDBAR 2i + PULSE FLEX 2i er en eksklusiv lydplanke som vil gi deg langt bedre lydopplevelser enn de bittesmå innebygde høyttalerne i TV-en din. De diskre trådløse bakhøyttalerne leverer en oppslukende surroundfølelse til filmer, serier og gaming. Nesten som å være på kino, bare mye mer lettvint og praktisk.

Alt sammen går automatisk, uten knotete oppsett, store apparater og stygge kabler på kryss og tvers av stua. TV-lyden styrer du veldig enkelt med den eksisterende TV-fjernkontrollen din, og resten har du rett under fingertuppene i Bluesound-appen på telefonen.

Hør på all verdens streamingmusikk i hele hjemmet ditt
Du kan streame uendelige mengder med musikk fra TIDAL, Spotify Connect, Deezer og andre musikktjenester, og du kan spille av all verdens lydformater – inkludert 24-bit – i fantastisk kvalitet. Integrert nettradio får du naturligvis også, og med den smarte toveis Bluetooth-funksjonen kan du spille musikk på trådløse hodetelefoner.

I appen styrer du også musikken på andre trådløse Bluesound-høyttalere du eventuelt bygger ut med rundt i hjemmet ditt. Bluesound er nemlig også et fullblods multiromssystem.

Kinofølelse hjemme i stua
Med én enkelt HDMI-kabel overfører du TV-lyden til PULSE SOUNDBAR 2i. Hvis lydsporet er i surround, så aktiverer lydplanken automatisk de trådløse bakhøyttalerne, slik at du havner i sentrum av begivenhetene når det begynner å skje ting på skjermen. Og spiller du musikk i stereo fra en streamingtjeneste eller en musikkvideo, så bytter lydplanken automatisk tilbake til stereolyd.

Selv om du ikke får ekte surroundlyd som i en fullstørrelses hjemmekino, får du likevel en mye mer involverende opplevelse enn hvis lyden bare kom fra lydplanken under TV-en. Hvis du vil ha enda mer dybde i lyden, kan du legge til en subwoofer til den dype bassen (kjøpes separat). Bluesounds egen PULSE SUB kan du bruke trådløst, eller du kan koble til andre modeller med kabel. Det er massevis å velge i, og du er alltid velkommen til å kontakte oss for noen gode tips.

PULSE SOUNDBAR 2i og PULSE FLEX 2i fås i sort eller hvit finish.

Les mer om PULSE SOUNDBAR 2i

Les mer om PULSE FLEX 2i

Høydepunkter

  • Fremragende lydkvalitet til å være en lydplanke, selv uten subwoofer  
  • Trådløse bakhøyttalere for filmlyd og gaming i surround
  • Superlett styring av TV-lyd med den eksisterende TV-fjernkontrollen din
  • Enkel utbygging til multirom med trådløse Bluesound-høyttalere
  • Kan bygges ut med subwoofer til den dypeste bassen (kjøpes separat)