Hopp til innhold
Bowers & Wilkins
Takhøyttaler

Bowers & Wilkins CCM7.3

14 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

CCM7.3 er en kompromissløs treveis takhøyttaler med FST-mellomtone og teknologi hentet direkte fra B&Ws mest eksklusive serier. Når du ønsker deg lyd fra taket og kun det beste er godt nok, tar CCM7.3 utfordringen på strak arm.

Les mer:

Beskrivelse

B&W CCM7.3 – treveis takhøyttaler i high-end klassen

CCM7.3 er en ekte audiofil treveis takhøyttaler som kan tifredsstille selv svært kresne lyttere. Akkurat som den billigere CCM7.4 er den utstyrt med to solide 5” elementer og en høykvalitets Nautilus-ladet diskant. Forskjellen er at du med CCM7.3 i tillegg får B&Ws unike FST-mellomtone, som er i stand til å gi deg en krystallklar gjengivelse av stemmer og instrumenter.


Uansett om du lytter til musikk eller filmlyd vil CCM7.3 gi deg prestasjoner og kraft som uten problemer kan måle seg med mange gode høyttalere i tradisjonelt design. Hvis du ønsker deg innbyggingslyd i topp kvalitet over hele huset, vil CCM7.3 være en naturlig løsning i mange rom. Du kan for eksempel montere den i taket over spisebordet eller på soverommet, slik at du kan glede deg over den rene, luftige og dynamiske lyden i mange år fremover.


Audiofil filmlyd i taket

Med den unike 45 graders vinklingen av elementene kan du faktisk innrede en komplett høykvalitets hjemmekino utelukkende med skjulte takhøyttalere. Et perfekt alternativ hvis betong, glass eller andre hindringer gjør det umulig å bygge høyttalerne inn i veggen. Og hvis du likevel skal ta hele jobben med å planlegge og installere en innbyggingsløsning, hvorfor ikke få et så bra resultat som mulig?


Eksklusive B&W-løsninger sikrer lyd i særklasse

CCM7.3 er utstyrt med komponenter som setter mange tradisjonelle ”kasse-høyttalere” i forlegenhet. Den virkelige stjernen i denne høyttaleren er den ”kantløse” FST-mellomtonen med membran i vevet Kevlar. Denne løsningen finner du også i en rekke av B&Ws beste tradisjonelle høyttalere, inkludert de mest eksklusive modellene i 800-serien. FST-mellomtonen gir deg en suverent bra gjengivelse av dette vanskelige frekvensområdet, men den er ikke i stand til å spille bass. De dype oktavene blir derfor ivaretatt av hele to 5” elementer med Kevlar/papir-membran og solid støpt chassis.

 

En annen teknologi som er hentet direkte fra B&Ws high-end-serier er det unike Nautilus-røret, som er montert bak på softdome-diskanten. Røret virker i prinsippet som et omvendt horn som er fylt med et lydabsorberende materiale. På denne måten fjernes all uønsket energi fra baksiden av membranet, som ellers kunne ha farget gjengivelsen av de høyeste frekvensene.


Og det stopper ikke med dette. Delefiltrene i CCM/CWM7-høyttalerne er utstyrt med ultra-high-end Mundorf Supreme kondensatorer, og den integrerte backboxen er stivet av ved hjelp av B&Ws eksklusive Matrix-prinsipp, som eliminerer ”kabinettlyd”. B&W har valgt å bruke backbox på CCM7.3 for å sikre optimal klang og eliminere ukontrollerbar innflytelse fra rommet bak høyttaleren. Dette betyr også at du uten problemer kan montere høyttaleren i alle typer tak som tillater den dype backboxen.Tilbehør til Bowers & Wilkins CCM7.3

Tekniske spesifikasjoner

Impedans6 ohm
Frekvensområde (-6dB)49-28.000 Hz
Følsomhet90 dB