Hopp til innhold
Bowers & Wilkins CCM7.4 Takhøyttaler

Bowers & WilkinsCCM7.4Takhøyttaler

CCM7.4 er en eksklusiv toveis takhøyttaler som kan tilfredsstille selv svært kravstore ører.
stk9 998,-
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

B&W CCM7.4 – toveis takhøyttaler for kresne brukere
CCM7.4 er en eksklusiv toveis takhøyttaler som kan tilfredsstille selv svært kravstore lyttere. Den er utstyrt med to solide 5” elementer og en høykvalitets Nautilus-ladet diskant. Både lydkvalitet og tekniske løsninger er på et hørbart høyere nivå enn hos den billigere CCM6-serien, og med den integrerte backboxen får du problemfri montering under alle forhold.

Uansett om du lytter til musikk eller filmlyd vil CCM7.4 gi deg prestasjoner og kraft som fint kan måle seg med mange gode høyttalere i tradisjonelt design. Hvis du ønsker deg innbyggingslyd i god kvalitet over hele huset, vil CCM7.4 være en førsteklasses løsning i mange rom. Du kan for eksempel montere den i taket over spisebordet eller på soverommet, slik at du kan glede deg over den rene, luftige og dynamiske lyden i mange år fremover.

Audiofil filmlyd i taket
Med den unike 45 graders vinklingen av elementene kan du faktisk innrede en komplett høykvalitets hjemmekino utelukkende med skjulte takhøyttalere. Et perfekt alternativ hvis betong, glass eller andre hindringer gjør det umulig å bygge høyttalerne inn i veggen. Og hvis du likevel skal ta hele jobben med å planlegge og installere en innbyggingsløsning, hvorfor ikke få et så bra resultat som mulig?

Eksklusive B&W-løsninger sikrer lyd i særklasse
Den fyldige og dynamiske lyden fra CCM7.4 skyldes ikke minst de to 5” bass/mellomtone-elementene med Kevlar/papir-membran og solid støpt chassis. Disse elementene er av samme type som de du finner i B&Ws kritikerroste CM-serie, og det sier ikke så lite om kvaliteten som er bygget inn i disse høyttalerne. Dette gjør at CCM7.4 er kraftig nok til å fylle en vanlig stue med lyd av meget høy kvalitet.

Det unike Nautilus-røret som er montert bak på softdome-diskanten er en teknologi som er hentet direkte fra B&Ws high-end-serier. Røret virker i prinsippet som et omvendt horn som er fylt med et lydabsorberende materiale. På denne måten fjernes all uønsket energi fra baksiden av membranet, som ellers kunne ha farget gjengivelsen av de høyeste frekvensene.

Og det stopper ikke med dette. Delefiltrene i CCM/CWM7-høyttalerne er utstyrt med ultra-high-end Mundorf Supreme kondensatorer, og den integrerte backboxen er stivet av ved hjelp av B&Ws eksklusive Matrix-prinsipp, som eliminerer ”kabinettlyd”. B&W har valgt å bruke backbox på CCM7.4 for å sikre optimal klang og eliminere ukontrollerbar innflytelse fra rommet bak høyttaleren. Dette betyr også at du uten problemer kan montere høyttaleren i alle typer tak som tillater den dype backboxen.

Les eventuelt artikkelen ” Når skal jeg bruke en backbox ?”

Se tekniske tegninger her

Tilbehør til Bowers & Wilkins CCM7.4

Tekniske spesifikationer

 • Kategori : 2-veis høyttaler for innbygging i tak
 • Impedanse : 8 ohm (6,5 ohm min.)
 • Basselement : 2 x 5” vevet Kevlar/papir
 • Farge : Matt hvit (kan spraylakkeres)
 • Størrelse : 35,5 x 35,5 cm (BxH)
 • Diskant : 1” Nautilus-ladet softdome
 • Frekvensområde (-6dB) : 52-28.000 Hz
 • Følsomhet : 88,5 dB
 • Monteringshull: 33,2 x 33,2 cm (BxH) Minimum dybde bak høyttaler (målt fra monteringsoverflate): 18,4 cm Bygger ut fra vegg: 6,5 mm Backbox: Integrert
 • Minimum bordtykkelse: 10 mm
 • Maksimal bordtykkelse: 32 mm

Anbefalte produkter