Hopp til innhold

Bowers & WilkinsCWM7.3In-wall høyttalere

Innbygging på øverste nivå! Når folkene hos B&W får ta den helt ut blir dette resultatet: Kompromissløs kvalitet og suveren lyd.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

B&W CWM7.3 – eksklusiv treveis innbyggingshøyttaler i kompromissløs kvalitet
CWM7.3 er en stor, kompromissløs og audiofil treveis innbyggingshøyttaler som kan leve opp til kravene fra selv de mest krevende lytterne. I forhold til den billigere CWM7.4 er den utstyrt med hele to kraftige 6” basselementer, og som toppen av kransekaka får du til og med B&Ws unike FST-mellomtone, som kan gi deg en krystallklar gjengivelse av stemmer og instrumenter.

CWM7.3 er den største modellen i B&Ws CI700 high-end-serie. Hvis du sammenligner med den billigere CI600-serien har 700-modellene enda bedre elementer, eksklusivt delefilter og integrert ”backbox”-kabinett med flowport-refleksavstemning. Dette gir full kontroll over de dype frekvensene og en drastisk forbedret lydkvalitet til både musikk og filmlyd.

Til både musikk og hjemmekino
Uansett om du lytter til musikk eller ser på film vil CWM7.3 gi deg ytelser og rå kraft som uten problemer kan måle seg med mange førsteklasses tradisjonelle høyttalere.  CWM7.3 er et selvsagt valg til hovedanlegget, der lyden skal være så bra som mulig. Det spiller ingen rolle om du sverger til lyd i stereo eller trenger fronthøyttalere i hjemmekinoen. CWM7.3 er også suveren som senterhøyttaler, og velger du å bruke den til dette kan mellomtone/diskantdelen roteres 90 grader, slik at du får korrekt spredning av lyden.

Topp kvalitet lønner seg i lengden
Hvis du ønsker deg innbyggingslyd av høy klasse er CWM7.3 den ultimate løsningen, eventuelt supplert med de mindre vegg- eller takhøyttalerne fra 7-serien i side/bakkanaler og i andre rom. Og hvis du uansett skal gjennomføre hele arbeidet med å planlegge og installere en innbyggingsløsning, hvorfor ikke få fullt utbytte av innsatsen? I forhold til totalkostnadene ved for eksempel en ombygging er merprisen for å velge høyttalere i topp kvalitet en dråpe i havet, og da kan du se frem til suverene lydopplevelser mange år.

Eksklusive B&W-løsninger sikrer lyd i særklasse
CWM7.3 er utstyrt med komponenter som setter mange tradisjonelle ”kasse-høyttalere” i forlegenhet. Den virkelige stjernen i denne høyttaleren er den ”kantløse” FST-mellomtonen med membran i vevet Kevlar. Denne løsningen finner du også i en rekke av B&Ws beste tradisjonelle høyttalere, inkludert de mest eksklusive modellene i 800-serien. FST-mellomtonen gir deg en suverent bra gjengivelse av dette vanskelige frekvensområdet, men den er ikke i stand til å spille bass. De dype oktavene blir derfor ivaretatt av hele to 6” elementer med Kevlar/papir-membran og solid støpt chassis.
 
En annen teknologi som er hentet direkte fra B&Ws high-end-serier er det unike Nautilus-røret, som er montert bak på softdome-diskanten. Røret virker i prinsippet som et omvendt horn som er fylt med et lydabsorberende materiale. På denne måten fjernes all uønsket energi fra baksiden av membranet, som ellers kunne ha farget gjengivelsen av de høyeste frekvensene.

Og det stopper ikke med dette. Delefiltrene i CCM/CWM7-høyttalerne er utstyrt med ultra-high-end Mundorf Supreme kondensatorer, og den integrerte backboxen er stivet av ved hjelp av B&Ws eksklusive Matrix-prinsipp, som eliminerer ”kabinettlyd”.

Unik backbox-løsning for optimal lydkvalitet
B&W har valgt å konstruere CWM7.3 etter bassrefleks-prinsippet for å få optimal lydkvalitet. Dette krever et kabinett, og CWM7.3 er derfor utstyrt med en integrert backbox. På denne måten elimineres eventuell innflytelse fra rommet bak høyttaleren, som ellers er vanskelig å kontrollere, og du kan samtidig nyte godt av fordelene ved B&Ws eksklusive Flowport-teknologi i bassporten.

Som en helt unik finesse får du også med en ekstra ”reservoar-boks”, som utvider kabinettvolumet, og dermed gir deg muligheten til å få en enda dypere bassgjengivelse. Hvis det er plass i veggen er det absolutt lurt å benytte seg av denne muligheten, og det er ikke det minste vanskelig – reservoar-boksen er nemlig på genialt vis hengslet, slik at den kan føres gjennom høyttalerens vanlige utskjæringshull. Den integrerte backboxen betyr samtidig at du problemfritt kan montere CWM7.3 i alle typer vegger uten å måtte ta hensyn til for eksempel regler for brannsikring.

Les eventuelt artikkelen ” Når skal jeg bruke en backbox ?”

Se tekniske tegninger her

Det er hyggelig å nyte god musikk ute på terassen eller andre steder, men det kan jo hende naboene dine har mer lyst til å høre på fuglesang enn radiohits på stille sommerkveld. Ønsker du å spille for hele nabolaget kan du kanskje invitere til en fest, så kan dere nyte den gode musikken sammen.  

Tekniske spesifikasjoner

Følsomhet90 dB
Frekvensområde (-6dB)43-28.000 Hz
Impedans4 ohm

Tilbehør til Bowers & Wilkins CWM7.3