Hopp til innhold

Bowers & WilkinsCWM7.4In-wall høyttalere

Eksklusiv toveis innbyggings-høyttaler med B&Ws mest eksklusive teknologi. En fantastisk løsning for selv den mest kritiske lytteren.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

B&W CWM7.4 – toveis innbyggings-høyttaler for kresne brukere
CWM7.4 er en eksklusiv toveis innbyggingshøyttaler som kan leve opp til kravene fra selv de mest krevende lytterne. I forhold til den billigere og noe mindre CWM7.5 er bass/mellomtone-elementet på 6” i stedet for 5”, og du får derfor dypere bass og en fyldigere klang, som fint kan lydsette en vanlig stue.

CWM7.4 er den mellomste modellen i B&Ws CI700 high-end-serie. Hvis du sammenligner med den billigere CI600-serien har 700-modellene enda bedre elementer, eksklusivt delefilter og integrert ”backbox”-kabinett med flowport-refleksavstemning. Dette gir full kontroll over de dype frekvensene og en drastisk forbedret lydkvalitet til både musikk og filmlyd.

Til både musikk og hjemmekino
Uansett om du lytter til musikk eller filmlyd, vil CWM7.4 gi deg prestasjoner som kan måle seg med mange gode høyttalere i tradisjonelt design.Hvis du ønsker deg førsteklasses innbyggingslyd uten å ta den helt ut med den ultimate CWM7.3, er CWM7.4 en opplagt løsning. Den vil også være ideel som side/bakhøyttaler i et hjemmkino-system basert på CWM7.3 i frontkanalene.

Eksklusive B&W-løsninger sikrer deg lyd i særklasse
Den fyldige og dynamiske lyden fra CWM7.4 skyldes ikke minst det eksklusive 6” bass/mellomtone-elementet med Kevlar/papir-membran og solid støpt chassis. Dette elementet er av samme type som de som sitter i B&Ws kritikerroste CM-serie, og det sier ikke så lite om kvaliteten som er bygd inn i disse høyttalerne.

Det unike Nautilus-røret som er montert bak på softdome-diskanten, er en teknologi som er hentet direkte fra B&Ws high-end-serier. Røret virker i prinsippet som et omvendt horn som er fylt med et lydabsorberende materiale. På denne måten fjernes all uønsket energi fra baksiden av membranet, som ellers kunne ha farget gjengivelsen av de høyeste frekvensene.

Og det stopper ikke med dette. Delefiltrene i CCM/CWM7-høyttalerne er utstyrt med ultra-high-end Mundorf Supreme kondensatorer, og den integrerte backboxen er stivet av ved hjelp av B&Ws eksklusive Matrix-prinsipp, som eliminerer ”kabinettlyd”.

Unik backbox-løsning for optimal lydkvalitet
B&W har valgt å konstruere CWM7.4 etter bassrefleks-prinsippet for å få optimal lydkvalitet. Dette krever et kabinett, og CWM7.4 er derfor utstyrt med en integrert backbox. På denne måten elimineres eventuell innflytelse fra rommet bak høyttaleren, som ellers er vanskelig å kontrollere, og du kan samtidig nyte godt av fordelene ved B&Ws eksklusive Flowport-teknologi i bassporten.

Som en helt unik finesse får du også med en ekstra ”reservoar-boks”, som utvider kabinettvolumet, og dermed gir deg muligheten til å få en enda dypere bassgjengivelse. Hvis det er plass i veggen er det absolutt lurt å benytte seg av denne muligheten, og det er ikke det minste vanskelig – reservoar-boksen er nemlig på genialt vis hengslet, slik at den kan føres gjennom høyttalerens vanlige utskjæringshull. Den integrerte backboxen betyr samtidig at du problemfritt kan montere CWM7.4 i alle typer vegger uten å måtte ta hensyn til for eksempel regler for brannsikring.

Les eventuelt artikkelen ” Når skal jeg bruke en backbox ?”

Se tekniske tegninger her

Det er hyggelig å nyte god musikk ute på terassen eller andre steder, men det kan jo hende naboene dine har mer lyst til å høre på fuglesang enn radiohits på stille sommerkveld. Ønsker du å spille for hele nabolaget kan du kanskje invitere til en fest, så kan dere nyte den gode musikken sammen.  

Tekniske spesifikasjoner

Følsomhet89 dB
Frekvensområde (-6dB)47-28.000 Hz
Impedans6 ohm

Tilbehør til Bowers & Wilkins CWM7.4