Hopp til innhold

Bowers & WilkinsCWM7.5In-wall høyttalere

Eksklusiv toveis innbyggings-høyttaler med B&Ws mest eksklusive teknologi. En fantastisk løsning for selv den mest kritiske lytteren.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

B&W CWM7.5 – toveis innbyggings-høyttaler for kresne brukere
CWM7.5 er en eksklusiv toveis innbyggingshøyttaler som kan leve opp til kravene fra selv de mest krevende lytterne. I forhold til CWM7.4 er bass/mellomtone-elementet på 5” i stedet for 6”, og du får derfor ikke riktig så mye fylde i den dypeste bassen. Til gjengjeld er CWM7.5 både billigere og mer kompakt, og hvis du ønsker deg innbyggingslyd av høy klasse uten at budsjettet tar helt av, er CWM7.5 en glimrende løsning. Den vil også være ideell som side/bakhøyttaler i et hjemmekino-system basert på for eksempel CWM7.3 eller CWM7.4 i frontkanalene.

CWM7.5 er den minste modellen i B&Ws CI700 high-end-serie. Hvis du sammenligner med den billigere CI600-serien har 700-modellene enda bedre elementer, eksklusivt delefilter og integrert ”backbox”-kabinett med flowport-refleksavstemning. Dette gir full kontroll over de dype frekvensene og en drastisk forbedret lydkvalitet til både musikk og filmlyd.

Eksklusive B&W-løsninger sikrer deg lyd i særklasse
Den fyldige og dynamiske lyden fra CWM7.5 skyldes ikke minst det eksklusive 5” bass/mellomtone-elementet med Kevlar/papir-membran og solid støpt chassis. Dette elementet er av samme type som de som sitter i B&Ws kritikerroste CM-serie, og det sier ikke så lite om kvaliteten som er bygd inn i disse høyttalerne.

Det unike Nautilus-røret som er montert bak på softdome-diskanten, er en teknologi som er hentet direkte fra B&Ws high-end-serier. Røret virker i prinsippet som et omvendt horn som er fylt med et lydabsorberende materiale. På denne måten fjernes all uønsket energi fra baksiden av membranet, som ellers kunne ha farget gjengivelsen av de høyeste frekvensene.

Og det stopper ikke med dette. Delefiltrene i CCM/CWM7-høyttalerne er utstyrt med ultra-high-end Mundorf Supreme kondensatorer, og den integrerte backboxen er stivet av ved hjelp av B&Ws eksklusive Matrix-prinsipp, som eliminerer ”kabinettlyd”.

Unik backbox-løsning for optimal lydkvalitet
B&W har valgt å konstruere CWM7.5 etter bassrefleks-prinsippet for å få optimal lydkvalitet. Dette krever et kabinett, og CWM7.5 er derfor utstyrt med en integrert backbox. På denne måten elimineres eventuell innflytelse fra rommet bak høyttaleren, som ellers er vanskelig å kontrollere, og du kan samtidig nyte godt av fordelene ved B&Ws eksklusive Flowport-teknologi i bassporten.

Som en helt unik finesse får du også med en ekstra ”reservoar-boks”, som utvider kabinettvolumet, og dermed gir deg muligheten til å få en enda dypere bassgjengivelse. Hvis det er plass i veggen er det absolutt lurt å benytte seg av denne muligheten, og det er ikke det minste vanskelig – reservoar-boksen er nemlig på genialt vis hengslet, slik at den kan føres gjennom høyttalerens vanlige utskjæringshull. Den integrerte backboxen betyr samtidig at du problemfritt kan montere CWM7.5 i alle typer vegger uten å måtte ta hensyn til for eksempel regler for brannsikring.

Les eventuelt artikkelen ” Når skal jeg bruke en backbox ?”

Tekniske spesifikasjoner

Følsomhet86 dB
Frekvensområde (-6dB)49-28.000 Hz
Impedans6 ohm

Tilbehør til Bowers & Wilkins CWM7.5

Anbefalte produkter