Hopp til innhold
Bowers & Wilkins Bowers & Wilkins ISW-4 in-wall SA250MK2 Subwoofer Subwoofer

Bowers & WilkinsISW-4 in-wall SA250MK2Subwoofer

Tung og svært dyptspillende in-wall-subwoofer i den audiofile klassen. Komplett system med separat forsterker og backbox.
system21 996,-

Les mer:

Beskrivelse

B&W ISW-4 – audiofil subwoofer for innbygging i vegg
ISW-4 er en tung og kraftig subwoofer for innbygging i vegg. En kompromissløs løsning som gir deg massiv bunn i både musikk og filmlyd uten at du trenger å ha store høyttalere eller en tradisjonell subwoofer stående i stua eller i hjemmekinoen.

Med to råsterke 8" basselementer med lang slaglengde og 250 watts effekt fra den medfølgende Klasse D-forsterkeren lar den deg uten problemer oppleve dypbass som strekker seg ned i området der lyden føles mer enn den høres. Og hvis dette fortsatt ikke er nok, kan du til og med koble en ekstra ISW-4 til forsterkeren. Da har du nok av effekt selv i et svært stort lytterom.*

Separat effektforsterker for enkel tilgang til reguleringene
ISW-4 er naturlig nok vanskelig tilgjengelig når den først er montert i veggen. Derfor har B&W valgt å plassere effektforsterkeren og reguleringene til denne i et separat kabinett, som passer sammen med vanlige stereo- og hjemmekino-komponenter. SA250-forsterkeren yter 250 watt, og siden det er en Klasse D-forsterker, utvikler den nesten ikke varme. Dette betyr at forsterkeren uten problemer kan settes i et lukket skap hvis det er behov for det. Du får også med standard rack-beslag (avtagbare), slik at den alltid kan passe inn i akkurat ditt oppsett.

I tillegg til reguleringer for delefrekvens, fase og nivå, har forsterkeren tretrinns Bass EQ og to individuelle innstillinger for hhv. musikk og filmlyd. Dette gir deg store muligheter til å fininnstille lyden til de andre høyttalerne, lytterommet og dine personlige preferanser.

Integrert backbox i tungvektsklassen
ISW-4 er konstruert for å spille med den medfølgende backboxen. Denne gir subwooferen et nøyaktig definert luftvolum å spille i, noe som er forutsetningen for at forsterkerens innebygde equalizer virker slik den skal. Backboxen har en langside på hele 140 cm, og må monteres fra baksiden av veggen. Derfor må du ta subwooferen med helt fra planleggingsfasen når du skal lage hjemmekinoen din. Til gjengjeld kan du selv velge om subwoofer/backbox-kombinasjonen skal monteres loddrett eller vannrett. Dette gir deg tross alt en viss fleksibiliteten i installasjonen.

Se teknisk tegning for høyttaler her. 

Se teknisk tegning for back box her.

* Equalizeren og de andre reguleringene i SA250-forsterkeren er felles for de to utgangene. Hvis du ønsker å bruke to subwoofere, må de derfor monteres symmetrisk i rommet.