Hopp til innhold

Kjøp Denon anlegg
Spar 500,- på lyd i et ekstra rom

Kjøp Denon med lettvinn trådløs musikk i et ekstra rom

Denons eget trådløse multiromssystem HEOS kan gi deg lettvinn trådløs musikk i hele hjemmet ditt. I dag er HEOS allerede bygget inn i en lang rekke Denon-hjemmekinoreceivere, stereoforsterkere m.m. Dermed trenger du faktisk ikke mer enn en trådløs Denon-høyttaler for å få trådløs musikk i et ekstra rom. Og enda et ekstra. Og enda et...

HEOS-systemet gir deg direkte tilgang til et uendelig univers av trådløs musikk via nettradio, Spotify, TIDAL, Deezer, SoundCloud og andre populære streamingtjenester på nettet. Alt sammen ligger tilgjengelig på smarttelefonen eller nettbrettet via den dedikerte HEOS-appen. Det er moro, det er praktisk, og det er så enkelt at hele familien kan forstå seg på det!

Kom godt i gang – og spar 500,-

Hvis du er i ferd med å skaffe deg en Denon-forsterker eller -receiver, så har du allerede forberedt det stasjonære systemet ditt, der du kan nyte all verdens musikk i optimal kvalitet på et par ordentlige hi-fi-høyttalere. Men alt sammen blir mye morsommere når du utvider musikken til hele hjemmet ditt.

Vi vil gjerne hjelpe deg med å få den komplette og fantastiske HEOS-opplevelsen, og derfor gir vi deg rabatt på en av de smarte trådløse Denon Home-høyttalerne hvis du kjøper den sammen med et av de stasjonære Denon-apparatene som har HEOS integrert.

Du kan se mulighetene under. Alt du trenger å gjøre er å bestemme deg for hvor mye av herlighetene du vil ha. Kom godt i gang med Denon HEOS – og spar penger samtidig!

Her får du
HEOS integrert

Denon AVC-X4700H Hjemmekinoreceiver
Hjemmekinoreceiver
17 498,- / stk
Denon AVC-X6700H Hjemmekinoreceiver
Hjemmekinoreceiver
29 998,- / stk
Denon AVR-X2700H Hjemmekinoreceiver
Hjemmekinoreceiver
8 798,- / stk

Velg din trådløse Denon Home-høyttaler
med rabatt