Hopp til innhold

Denon
110 år blant hi-fi eliten

I 110 år har Denon vært blant verdens ledende hi-fi produsenter. Det feirer de med fire fantastiske jubileumsmodeller. Her kan du oppleve lyd, bilde og finish i absolutt verdensklasse.

Det er faktisk hele 110 år siden Denon inntok deres plass blant verdens ledende produsenter av lydutstyr. Og når de lanserer jubileumsmodeller kan du være sikker på at du har noe helt unikt i vente.

De fire 110-års modellene er produsert til utrolig høye kvalitetsstandarder på Denons egen Shirakawa-fabrikk i Japan, som er reservert for deres aller fineste high-end produkter. Lyden er fintunet av Denons egne ”gylne ører” – Sound Masters – og den unike, og eksklusive, finishen i Graphite Silver er en fest for øyet.

Hvert ferdige produkt leveres med 5 års fabrikksgaranti og et spesielt sertifikat med godkjennelse fra Denons ledende ingeniør. Alt i alt en helt unik totalopplevelse og et produkt som vil gi deg mange års uovertruffen eierglede.

PMA-A110

Den ultimate stereoforsterkeren for deg som elsker den analoge lyden. Uforglemmelige musikkopplevelser i et enestående og eksklusivt design.
Les mer

DCD-A110

Ekstremt tung og solid CD/SACD avspiller med en lydkvalitet som vil få deg til å spille hele musikksamlingen din om igjen fra A til Å.
Les mer

AVC-A110

En overdådig 13.2 kanals surroundreceiver med alle de krefter og funksjoner du bare har drømt om. Gleden over å eie et unikt produkt følger med på kjøpet.
Les mer

DL-A110

Den legendariske DL-103 MC-pickupen i en eksklusiv jubileumsutgave inkl. lettvektshus med standard SME-fatning. En gave til både platespilleren din og ørene dine.
Les mer

Ikke vent for lenge hvis du vil sikre deg et av de eksklusive 110-års produktene. Det er snakk om en Limited Edition som kun produseres i et meget begrenset antall. Når det er slutt, så er det slutt.

Denon AVC-A110 Hjemmekinoreceiver
Hjemmekinoreceiver
61 998,- / stk