Hopp til innhold
NAD NAD C368 + NODE2i + OPTICON 6 + PULSE2i Digitalforsterker med streaming Digitalforsterker med streaming

NADC368 + NODE2i + OPTICON 6 + PULSE2iDigitalforsterker med streaming

Kraft, streaming, god lydkvalitet og multirom - alt får du med denne kombinasjonen vi har gjort klar for deg!
system43 990,-

Les mer:

Beskrivelse

NAD C368

C368 er en råsterk og utrolig allsidig hybrid-digital stereoforsterker fra NADs New Classic-serie. 2 x 80 seriøse watt kan i beste NAD-tradisjon drive selv svært strømkrevende høyttalere med overbevisning uansett lydtrykk. Designet er enkelt og diskret som alltid, men du kan ikke unngå å legge merke til det nye frontdisplayet som gir forsterkeren et både rått og moderne visuelt uttrykk. Et overlegent forsterkervalg hvis du ikke trenger den massive effekten i toppmodellen C388.

Les mer om NAD C368

Bluesound NODE2i

NODE2i er Bluesound-systemets trådløse musikkstreamer, som også fungerer som trådløs forforsterker sammen med det eksisterende stereo- eller surroundanlegget ditt. Med sin audiofile oppbygging kan NODE2i matche selv de beste anleggene, og den støtter høyoppløst stereolyd helt opp til 24-bit/192kHz, slik at du ikke trenger å gå på kompromiss med lydkvaliteten når du vil nyte streamet musikk.

Les mer om NODE2i her

DALI Opticon 6

OPTICON 6 er en velkonstruert og relativt kompakt gulvhøyttaler med overbevisende hi-fi-kvaliteter. OPTICON 6 takler alle musikksjangre og filmlyd med bravur, og den er ikke større enn at den lett får plass i et moderne bomiljø, uten å ta all oppmerksomheten.

DALIs unike SMC-magnetsystem og seriøs kvalitet til minste detalj gjør OPTICON 6 i stand til å levere en svært ren, dynamisk og uforvrengt musikkgjengivelse.

Les mer om Opticon 6 her

Bluesound PULSE2

PULSE2 er den største trådløse høyttaleren i multiromssystemet Bluesound. Med hele 80 innebygde watt og 100% digital forsterkerteknologi (DirectDigital) leverer den en overlegent ren og dynamisk lyd for denne produktkategorien. Den flotte sorte eller hvite finishen gir en elegant, eksklusiv og overbevisende look som også vil ta seg bra ut sammen med TV-en din.

Bluesound-appen gir deg total oversikt over hele musikksamlingen, med albumcover og alle funksjoner rett under fingertuppene. Du får støtte for TIDAL, Spotify Connect, Deezer og andre streamingtjenester*, og du kan spille av alle tenkelige filformater – inkludert 24-bit – i uovertruffen kvalitet.

Les mer om PULSE2 her

Tilbehør til NAD C368 + NODE2i + OPTICON 6 + PULSE2i

Anbefalte produkter