HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Konsert med Töddla & Rotten Apples

11. mai slippes det nyeste av det nye, det hardeste av det myke og det triveligste av det olme i form av den kompromissløse Ep-en "Fivreld" fra Töddla. For å feire dette arrangerer vi releasekonsert i butikken vår i Trondheim.

Hvem er Töddla?

Siden bandet ble unnfanget høsten 2017 har Töddla spilt og laget låter på sognemål med en leken og massiv sound som trekker tankene i retning Queens of the Stone Age, Gåte og Venner. Allerede våren 2018 sjarmerte Töddla dommerne i Ladehammerslagetså mye at de fikk spille på hovedscenen under Ladehammerfestivalen 2018. Töddla har siden det spilt i en hage, fylt opp Good Omens alene og med Astrobabes/Lydløs/The Daily Grind samt blitt listet på Radio Nova. Hvis du liker energifylt rock med fuzz, høye trommer, shimmerbass og en vokalist med attitude som bare en sogning kan ha, da bør du høre på Töddla! Radio Nova: "Det er bare å la seg rive med!"

Töddla på Facebook
Töddla på Spotify

Rotten Apples:

Rotten Apples er et ordentlig rockeband fra Ranheim. På scenen formidler de genuin, organisk rett fra sjela-rock. Den eklektiske trioen lover et godt show, en divers musikkopplevelse og kronisk dansefot.

Rotten Apples på Facebook
Rotten Apples på Spotify