Hopp til innhold

HiFi Klubben
Grimstad


Kontakt

AdresseSmith Petersens gate 4, 4876 Grimstad
ParkeringParkeringsplass rett utenfor butikken
E-post[email protected]
Telefon22 13 22 13

Åpningstider

 • Onsdag 08. desember
  11:00 - 17:00
 • Torsdag 09. desember
  11:00 - 17:00
 • Fredag 10. desember
  11:00 - 17:00
 • Lørdag 11. desember
  11:00 - 15:00
 • Søndag 12. desember
  Lukket
 • Mandag 13. desember
  13:00 - 17:00
 • Tirsdag 14. desember
  11:00 - 17:00

Om butikken

Hi-Fi Klubben i Grimstad startet som den fjerde butikken i Norge og har siden slutten av 80- tallet vært Sørlandets treffsted for de “audiofile” og for alle som setter pris på god lyd, stort bilde og kvalitetsprodukter. Dette har ført til et stort antall kunder spredt over hele Sør-Norge, fra Farsund i Vest til Porsgrunn i øst. “Storstua” ble bygget i 1995, og må kunne sies å ha Norges flotteste beliggenhet - nemlig på brygga i Grimstad havn - 3 meter fra havet!

Butikken har to etasjer, 3 lytterom og totalt 13 lytteposisjoner. I 1. etasjen har vi nå fått installert ”bueveggen” hvor vi raskt kan skifte mellom de forskjellige oppsettene slik at du som kunde enkelt kan avgjøre hvilket system som er det rette for deg.

Det samme rommet er også vårt “Trykkammer“. Vi demonstrerer gladlig de største høyttalerne og forsterkerne fra Cerwin-Vega på et slikt nivå at fyllingene i tenna løsner og buksepressen forsvinner. Hørselvern anbefales!

Hjemmekino, eller kino hjemme?
I kinorommet vårt i 2. etasje kan du oppleve hvor bra film kan bli i ditt eget hjem. Vi garanterer en heftig opplevelse, tør du? En tur på offentlig kino blir ikke helt det samme etterpå...

Vårt mest brukte demorom er et mindre rom med skyvedører i lydisolert glass som gjør at du kan nyte ditt utvalgte anlegg i ro og mak uten å bli forstyrret. Her demonstrerer vi stort sett alle stereosystemer, foruten de aller største. I tillegg har vi montert opp noen innfelte høyttalere i bakveggen slik at du kan få høre hvor godt ”usynlige” høyttalere låter!

Stua 
Det tredje og flotteste rommet vårt “Stua”, kan skilte med Norges flotteste utsikt - ut mot havet! Her demonstrerer vi våre aller beste produkter, blant annet design elektronikk med fabelaktig lyd fra Canadiske Classé, Dansk kvalitet og avansert digitalteknikk med romkorreksjon fra Lyngdorf. Ta turen innom og få en demonstrasjon, det er en opplevelse!

Design
Synes du at hi-fi og hjemmekino er kjedelig, ruvende, lite pent og se på? Fortvil ikke. Vi tilbyr magiske opplevelser fra lekre designanlegg.
Lyd i ”alle” rom? Med Bluesound eller Sonos får du tilgang til all musikken din uansett hvor i huset du befinner deg. Selvsagt bruker vi det aktivt i butikken, kom innom og forsøk det selv!

"Gutta"
Hi-Fi Klubben i Grimstad består av fire meget engasjerte, ærlige og entusiastiske selgere. Noen av våre aller viktigste egenskaper er solide fagkunnskaper og personlig service. Vi jobber hver dag med å gjøre vårt beste for å gjøre alle våre kunder fornøyde. I tillegg arrangerer vi gjerne demoer utenfor åpningstid hvis det passer deg bedre. Da vår kundekrets er langt større enn lille Grimstad, legger vi stor vekt på å få anlegget ditt levert hjem til deg - uansett hvor du bor. Enten kjører vi varene hjem til deg eller bruker post, budbil, buss eller liknende.

Velkommen til Sørlandsk hi-fi idyll i Grimstad!