HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bygg den gode lyden inn i hjemmet ditt

HiFi Klubben Solutions hjelper med renovering og nybygging

Har du hørt om custom install før? Enkelt fortalt er det snakk om skreddersydde lyd- og bildeløsninger til akkurat din bolig. Og HiFi Klubben Solutions er Norges ledende tilbyder av disse tjenestene.

Få enda mer inspirasjon i vår digitale folder
Les folderen her

Hva driver HiFi Klubben Solutions med? Hva betyr custom install? Kort fortalt handler det hele om å skreddersy løsninger til akkurat din bolig. Rett og slett sørge for at du får en løsning i boligen din som gjør deg strålende fornøyd. Det kan være alt fra en enkel befaring for å finne den beste plasseringen av et trådløst høyttalersystem til noen få tusenlapper, til en komplett løsning med skjulte høyttalere i hele huset som du enkelt styrer fra telefonen eller nettbrettet ditt.

Skreddersydde løsninger

   

        Kom i kontakt med oss

       

Hi-Fi Klubben Solutions har mange års erfaring med å integrere lyd og bilde i hus, leiligheter og hytter.

   

        Kontakt Hi-Fi Klubben Solutions    

HiFi Klubben Solutions har mange års erfaring med å integrere lyd og bilde i hus, leiligheter og hytter. Vi har tilgang på markedets beste produkter, og sørger for at du ikke må inngå kompromisser verken på lydkvalitet eller funksjonalitet, selv om du velger integrerte, nærmest usynlige løsninger.

Mange er redde for at en skreddersydd løsning skal bli veldig dyrt, men vår erfaring tilsier at prisen, akkurat som med tradisjonelle høyttalere og forsterkere, avgjøres av kunden selv. Håndverkerne er allerede i huset, og med god planlegging behøver ikke en spesialtilpasset løsning bli dyrt.Når det er sagt så har vi også de ultimate high-end-produktene for innbygging, slik at de som ønsker det aller beste kan få nettopp det. 

Dessuten er det verdt å tenke på at i motsetning til kjøkkenfronter og interiør forøvrig, så er det nettopp ved nybygg eller oppussing du har mulighet til å skjule alt av kabler og utstyr i vegger og tak. Det er rett og slett nå du har sjansen.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her