HiFi Klubben

Hopp til innhold

Musikklytting på interne PC-høyttalere blir forbudt

Det burde det i hvert fall bli!

Lar du de bittesmå, innplastede PC-høyttalerne ta seg av dine daglige musikkopplevelser? Du burde skamme deg! Lyden du får en vits sammenlignet med det artistene har brukt så lang tid på å oppnå, og du snyter deg selv for den hverdagslige gåsehuden som gjør livet verdt å leve. Full skjerpings!

Har CD-samlingen samlet stadig mer støv de siste årene? Baserer du musikkopplevelsen på PC-en i stedet for på stereoanlegget? Har du overgitt deg helt til Spotify, WiMP eller en annen musikkstreamingtjeneste? Det er ingen grunn til å spille favorittene dine med ynkelig lyd fra PC-ens innebygde høyttalere.

Hi-Fi Klubben tar PC-musikken din seriøst. Derfor har vi funnet en rekke av markedets smarteste og mest velspillende produkter for å blåse lyden opp i stort format. Her presenterer vi noen muligheter, men det finnes mange flere i butikkene våre. Og det kommer stadig flere.

 


1. D/A-konverteren - pust nytt liv i anlegget ditt


2. Digitale stereoforsterkere - fremtidens hi-fi

 


3. Aktive Bluetooth-høyttalere - stor trådløs lyd uten anlegg

4. Slik kopierer du CD-samlingen til PCen

 

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her