Hopp til innhold

HODETELEFONER TIL IPHONE 7

Finn din trådløse Bluetooth-hodetelefon her

Du kan enkelt finne en hodetelefon til iPhone 7 som ikke krever en adapter. Musikk, sport, god stil, på farten med støyreduksjon – se mulighetene her.

Trådløs revolusjon

Da Apple lanserte den originale iPhone tilbake i 2007 og endret markedet for smarttelefoner fullstendig, var det ikke bare på grunn av den da enorme touch-skjermen eller det uvanlig intuitive grensesnittet. På toppen av telefonen var det også en minijack-utgang, noe som var langt fra standard på en telefon på den tiden. iPhone kunne lagre musikken din og spille den gjennom de ikoniske hvite hodetelefonene. En ny trend ble født.

Siden da har minijack-utgangen funnet sin plass på nesten samtlige konkurrerende smarttelefoner, men nå kan det være at den er på vei bort igjen. Apple har erklært en kontroversiell krig mot den analoge utgangen og har prøvd å kickstarte den trådløse revolusjonen. Hos Hi-Fi Klubben står vi selvsagt klare til å forsyne både den trådløse og den kablede siden av krigen med hodetelefoner som konsekvent låter mer enn de koster.

Trådløs audiofil

Audiofil og trådløs er to ord som sjelden går hånd i hånd, men B&Ws P7 Wireless er akkurat det – trådløs og i høy grad audiofil. Hver øreklokke leverer rørende klar hi-fi-lyd med både flott, høyoppløst diskant og dyp, dundrende bass. P7 Wireless er en over-ear-hodetelefon, noe som betyr en mer detaljert romfølelse og mindre forstyrrelser fra den støyende omverdenen.

I likhet med iPhone 7 består designet utelukkende av svært eksklusive materialer. P7 er blant annet laget i børstet aluminium, rustfritt stål og ekte lær – materialer som perfekt komplementerer Apple-telefonens eksklusive design. Du kan dessuten bruke P7 Wireless time etter time, batterilevetiden på det innebygde batteriet er på helt opptil 17 timer.

Du kan lese mye mer om P7 Wireless her.

Trådløs stilfanatiker

Lydkvalitet kontra stil er en evig diskusjon som pågår mellom de to hjernehalvdelene når du skal investere i et par hodetelefoner. Med P5 Wireless trenger du ikke ofre det ene til fordel for det andre. On-ear-formen gjør at de ikke tar særlig mye av den kostbare plassen på hodet og ørene, mens innmaten leverer superfet, detaljert og fullstendig trådløs hi-fi-lyd.

Når det gjelder utseendet, så minner P5 mye om storebroren P7 Wireless. Materialene er de samme: børstet aluminium, rustfritt stål og ekte lær. Batteritiden er på 17 timer her også, men den svært gode bærekomforten gjør at du får lyst til å ha den på enda lenger. På siden sitter det tre knapper som lett lar deg pause, hoppe til neste eller forrige sang eller aktivere Siri.

Du kan lese mye mer om P5 Wireless her.

Trådløs ro

Du kjenner deg sikkert igjen: Du sitter klar i togvognen, du har satt på musikken for å slappe av, men så er det den der rumlingen fra togskinnene, som insisterer på å spille med i bakgrunnen. Den historien har gjentatt seg for siste gang med Denon AH-GC20. Den kan nemlig dempe – eller noen ganger fullstendig eliminere – bakgrunnslydene rundt deg takket være aktiv elektronisk støyreduksjon. Perfekt når du vil stenge omverdenen ute og bare nyte musikken.

AH-GC20 er dessuten fullstendig trådløs. Musikkavspillingen foregår ikke med den nå gammeldagse minijack-kabelen, men via Bluetooth som inkluderer Apple AAC, som kan gi deg lyd i en kvalitet som er svært tett på CD. Reisen skal også være ganske lang hvis en batterilevetid på hele 20 timer ikke skulle være nok.

Du kan lese mye mer om AH-GC20 her.

Disse modellene er bare et utvalg av Hi-Fi Klubbens trådløse hodetelefoner – vi har flere også. Den kablede hodetelefonen er dessuten heller ikke fullstendig død ennå. Hver iPhone 7 leveres med en liten adapter som lar deg bruke klassiske, kablede hodetelefoner med minijack-kontakt.

Har du fremdeles en nagende tvil om hvordan de nåværende eller kommende hodetelefonene dine kommer til å fungere med iPhone 7? Ikke nøl et øyeblikk. Ta turen ned i din lokale Hi-Fi Klubben-butikk, eller kontakt vår kundeservice. Vi er her for å hjelpe deg. 

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her