HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bordradioen for deg som strømmer

Bluesound Flex bringer bordradioen inn i 2018. Og etterlater DAB+ i støvet.

Når det kommer en kunde inn døra hos oss og skal kjøpe en bordradio med DAB+ og vi i stedet foreslår en strømmehøyttaler, er reaksjonen ofte «Joda, men jeg orker ikke flere apper.»

De fleste strømmehøyttalere er avhengig av en app. De låter bra og er enkle i bruk, men de mangler knapper. Med en slik på badet blir du stående og pusse tenna i stillhet. Med mindre du har mobillomme i trusa, da. Og når du bare vil få med deg litt nyheter mens kaffemaskina jobber? Det hadde vært deilig å bare kunne trykke på en knapp?

Med Bluesound Flex kan du endelig det.

Fysiske knapper for forhåndsinnstillinger
Bluesound Flex er nemlig en fullgod erstatning for en hvilken som helst bordradio. På toppen av den lille høyttaleren er det knapper for fem forhåndsinnstillinger. De kan programmeres akkurat sånn du vil. Hvis du er vant til å ha P1 på 1, P2 på 2 og så videre, så kan du det. Hvis du heller vil ha Eric Clapton på 1, John Mayor på 2 og Kygo på 3, så kan du det også. I tillegg har du knapper for volum, play/pause og neste/forrige låt.

Dermed trenger du kun å bruke appen når du først pakker ut høyttaleren og når du skal gjøre endringer i innstillingene.

Radio i alle rom – i sync!
Før var det mange som hadde FM-radioer i flere rom, og når de vandret gjennom huset var alle sammen i sync. Da DAB kom, forandret dette seg. Særlig om du hadde en FM-radio og en DAB-radio sammen ble det problematisk. Det var som om noen hadde koblet ekkopedalen til Jimi Hendrix til sendingen!

Med Bluesound slipper du dette. Du kan fylle huset med Bluesound-høyttalere og høre den samme musikken i alle rom, helt i sync. Du kan selvfølgelig også høre forskjellige ting i alle rom, eller koble sammen for eksempel stue og kjøkken, mens ektemaken hører på noe annet på badet. Bluesound har tre forskjellige alt-i-ett-høyttalere, en enhet med innebygget forsterker og en til å koble på stereoanlegget du allerede har.

 

«Og jeg som bare skulle ha en bordradio...» 

Den nye Kurér-radioen

Bluesound Flex har også mulighet for batteridrift. Med batteripakken (ekstrautstyr) får du 6 timers frihet til å ta med deg høyttaleren på verandaen, ut i garasjen eller på stranden. Det blir nesten som bestemors gamle Kurér-radio. Kuréren manglet bare rundt 120 000 radiostasjoner og tilgang til all verdens musikk via strømming.

Fremtidssikret?
Helt siden det ble bestemt at FM-nettet skulle skrus av til fordel for DAB har vi i Hi-Fi Klubben forsøkt å veilede kundene til å velge den beste og teknologisk mest oppdaterte borddradioen. Det har ikke alltid vært like lett. Når skjer det? Blir det DAB? DAB+? DAB pluss +? Og på toppen av det hele har prosessen tatt så lang tid at internett-radio har blitt ganske vanlig. Så om du har en stabil internett-tilkobling uten databegrensninger, anbefaler vi gjerne internettradio. Vi er nemlig ganske sikre på at internett har kommet for å bli.

 Se produktet her:

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden