HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Multirom for begynnere

Enkel trådløs musikk i hele hjemmet

Med et multiromssystem kan du fylle hele hjemmet ditt med trådløs musikk. Trådløse høyttalere og musikkspillere i forskjellige rom kan ”spille sammen” over wi-fi-nettverket, og en oversiktlig app lar alle i familien styre musikk og volum individuelt i alle rom fra hver sin smarttelefon.

Stue, kjøkken, soverom, kontor, barnerom, bad, terrasse – multirom fyller dagen din med trådløs musikk!

En herlig, trådløs opplevelse

Multirom er så enkelt og innlysende at du venner deg til det på et blunk. Sammenlignet med f.eks. trådløse Bluetooth-høyttalere gir multirom en helt annen og bedre helhetsopplevelse. Batteriet på telefonen tømmes ikke, musikkavspillingen blir ikke avbrutt av telefonanrop, sms eller Facebook, og du slipper å måtte gjenopprette den trådløse forbindelsen mellom smarttelefonen og høyttaleren hver gang.

Men det er også mye mer. Du kan bygge ut multiromssystemet ditt i akkurat det tempoet du måtte ønske, og du trenger ikke å trekke en eneste kabel fra rom til rom. Hvis du skal flytte på et tidspunkt, så pakker du bare ned hele stasen og tar det med til det nye hjemmet ditt.

Slik kommer du i gang

For å komme i gang med multirom trenger du bare en smarttelefon, appen til systemet og en trådløs multiromshøyttaler. Appen guider deg gjennom oppsettet, og det er raskt unnagjort én gang for alle. Hvis det allikevel skulle stange litt, så hjelper vi i HiFi Klubben deg selvfølgelig.

Musikken spiller du rett fra nettet (streaming), og det kan for eksempel være favoritt-radiokanalen din eller musikk fra en av de mange populære musikktjenestene der ute (Spotify, TIDAL, YouSee Musik, Deezer, Napster, Apple Music m.fl.). Et abonnement på en slik tjeneste gir deg direkte tilgang til mange millioner musikkspor, og alt sammen ligger rett under fingertuppene dine på smarttelefonen. Du vil aldri mer trenge å kjøpe en eneste CD.

Hvilket system skal jeg velge?

Hos HiFi Klubben kan du velge mellom tre forskjellige, komplette multiromssystemer: Sonos, HEOS by Denon og Bluesound. Hvert system har sine egne fordeler og begrensninger, så det avhenger av nettopp dine behov hvilken løsning som er den rette for deg. Uansett hva du velger, så fungerer systemene i praksis på nesten samme måte, og alle systemene tilbyr både trådløse høyttalere, TV-høyttalere og vaskeekte hi-fi-løsninger til de store musikkopplevelsene.