HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Pust nytt liv i hjemmekinoen din

8 gode grunner til å oppgradere hjemmekinoreceiveren din

Begynner hjemmekinoen din å dra på årene? Da er det kanskje tid for å vurdere en ny og toppmoderne receiver fra Denon. Utviklingen har gått med stormskritt de siste årene, og de store opplevelsene har aldri vært billigere.

Kanskje har du allerede en hjemmekino som du er glad i. Men hvis den for eksempel er 10 år gammel, så har det skjedd så mye på den tiden at du ikke kan få den fulle opplevelsen av dagens spektakulære, høyoppløste bilde- og lydformater. Og det er jo litt synd, enten du gamer i stort format, er fullblods filmentusiast eller bare nyter en god film sammen med familien i ny og ne.

Det finnes en Denon-løsning for alle og enhver, og du får kvalitet for alle pengene, uansett om du velger en basismodell eller går hele veien med hundredvis av watt og lyd fra alle kanter, inkludert taket.

Pssst! Spar 1200 kr på ekstra sone i huset
Akkurat nå sparer du i tillegg 1200 kr på en valgfri HEOS høyttaler ved kjøp av en Denon hjemmekino forsterker med innebygget HEOS. Les mer her.

Bedre enn noensinne

CHANNELS.png

Flere kanaler, mer kraft

Det har aldri vært billigere å få en komplett hjemmekino med massevis av avanserte funksjoner til både film og musikk. Du bestemmer selv om du vil ha 5, 7, 9 eller enda flere kanaler. Med Denon er du alltid sikker på god lyd med massevis av krefter.

 

 

3D AUDIO EXPERIENCE.png

Lyd som på de beste kinoene

Dolby Atmos og DTS:X gir en høydedimensjon til filmlyden, slik at du blir sugd fullstendig inn i handlingen. Du kan til og meg få en overbevisende 3D-lydopplevelse uten at du trenger å installere høyttalere i taket. Kinomagien har kommet til din egen stue!

 

 

HDMI.png

Alltid overlegent bilde

Massevis av HDMI-tilkoblinger, HDCP 2.3, 4K/60 Hz, Dolby Vision, HDR10, HLG, 4:4:4 Color, BT.2020... og vi kunne fortsatt i det uendelige. Denon er alltid i front med de aktuelle videostandardene, så her kan du få de beste opplevelsene fra alle bildekildene dine.

 

 

Lettere enn noensinne

EASY SETUP.png

Enkelt oppsett

Denons prisbelønte Setup Assistant og et elegant grafisk brukergrensesnitt hjelper deg med å få oppsett og innstillinger på plass. Alt det kompliserte fikses så lett at du får den nye hjemmekinoen din til å spille perfekt på et blunk.

 

 

HEOS MULTIROOM.png

Trådløs musikk i hele hjemmet         

Integrert HEOS multirom gir deg enkel trådløs musikk i hele hjemmet ditt. Legg til trådløse HEOS høyttalere i andre rom, og nyt streaming i høy kvalitet fra Spotify, TIDAL, Deezer m.fl. Du får også toveis Bluetooth og AirPlay 2, og du styrer alt sammen fra smarttelefonen.

 

 

ONE REMOTE - ONE CABLE.png

Én kabel, én fjernkontroll

Den avanserte eARC-funksjonen sender høyoppløst surroundlyd (inkl. Dolby Atmos og DTS:X) direkte fra TV-en og inn i receiveren gjennom én enkelt HDMI-kabel. Og med HDMI-CEC styrer du lyden på anlegget med TV-fjernkontrollen. Enkelt og elegant!

 

 

BLUETOOTH.jpg

Trådløs frihed

Visste du at du kan koble de trådløse Bluetooth-hodetelefonene dine til en Denon-receiver? Beveg deg fritt rundt i hjemmet og nyt yndlingssangene dine mens du støvsuger. Eller sent på kvelden, slik at du ikke forstyrrer familien eller naboene med høy musikk. (Gjelder ikke eldre modeller som AVR-X550BT, AVR-X4500H, AVC-X-6500H og AVC-X8500H)

 

 

Si hei til fremtiden

VOICE CONTROL READY.png

Klar til stemmestyring

Smart Home og Denon går hånd i hånd inn i den stemmestyrte fremtiden. Ved hjelp av telefonen din eller en smarthøyttaler får du i løpet av kort tid tilgang til både Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri, slik at du kan velge fritt den løsningen som passer best for deg og familien din.

 

 

Les mer om stemmestyring