HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HiFi Scenen Talks – Röyksopp

Röyksopp tok farvel med albumformatet sammen med fansen

På et arrangement i regi av Hi-Fi Scenen fikk Röyksopps fans være de første som fikk høre bandets siste album, ’The Inevitable End’. Det gjorde de på et Steinway Lyngdorf-anlegg i verdensklasse, på en eksklusiv lytteøkt.

Lytt på WiMP / Spotify

Hi-Fi Scenen har med stor suksess presentert en rekke av de viktigste nordiske musikere og band på hi-fi-utstyr i verdensklasse. Nå var det Röyksopps sin tur, og duoen og deres fans ble invitert til en eksklusiv førpremiere og lytteøkt på ’The Inevitable End’ den 3. november 2014 i på Uhørt i Oslo.

Under arrangementet fikk gjestene mulighet til å høre og møte Röyksopp, som den 11. november 2014 ga ut sitt siste album. ’The Inevitable End’ ble for første gang spilt for et publikum én uke før utgivelsen, på et Steinway Lyngdorf-system som ga publikum en ultimat lytteopplevelse og virkelig fikk frem de mange detaljene i albumet. Opplev litt av stemningen i videoen øverst i denne artikkelen.

Etter lytteøkten ble Torbjørn Brundtland og Svein Berge fra Röyksopp intervjuet av Martin Bjørnersen, musikkekspert og journalist hos Morgenbladet. De snakket om tilblivelsen av albumet og om hvordan de to lydmagikerne jobber med sin enestående lyd.

Foto: Johannes Granseth

Röysopp sa i forkant av utgivelsen ’The Inevitable End’ at dette er deres utvetydige farvel til albumformatet, og at deres videre karriere består av musikk i andre utgivelsesformater. Arrangementet på Hi-Fi Scenen var derfor siste mulighet for fans til å oppleve Röyksopp i intim samtale rundt nettopp albumformatet og produksjonen det medfører.

Vi er opprømt over å kunne vise frem et så stort og viktig band som Röyksopp på Hi-Fi Scenen, og det ble virkelig en kveld der bandets detaljrikdom fikk lov å komme ut uforstyrret foran publikum.
Martin Kjær Skou, sponsorsjef for Hi-Fi Klubben

 ‘The Inevitable End’ kom ut på Warner Music 11. november 2014.

Foto: Johannes Granseth

Om Hi-Fi Scenen

Hi-Fi Scenen er et musikkopplevelseskonsept utviklet av Hi-Fi Klubben. I 2013 viste Trentemøller frem sitt album ‘Lost’ for første gang for et publikum, i Koncerthuset i København. Efterklang presenterte albumet ‘Piramida’ ved et fullstappet arrangement i Vega, København. Den legendariske, svenske hiphop-gruppen Looptroop Rockers lot fans være først til å høre deres ‘Mitt hjärta är en bomb’ på Hi-Fi Scenen under Öresundsfestival i Malmø, og Led Zeppelins remasterede albums ble introdusert synkront ved en lytteøkt i de tre nordiske hovedsteder Oslo, Stockholm og København i mai 2014.