HiFi Klubben

Hopp til innhold

Hi-Fi Scenen Talks – Seigmen

Vi møtte Alex Møklebust fra Seigmen for å snakke om deres nye album "Enola", deres distinkte lyd og inspirasjon

Seigmen har alltid hatt vært opptatt av det følelsesmessige i sitt lydbilde, hvor lydteknikken gjerne kommer i annen rekke. Seigmens siste album "Enola" fra 2015 er ikke noe unntak. Samspillet mellom gitaristene Sverre Økshoff og Marius Roth er noe av det som er det typiske i Seigmens lydbilde, forteller Alex i denne Hi-Fi Scenen Talks.

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her