HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HiFi Scenen Talks – 1987

I en liten leilighet i Londons Notting Hill-kvarter har svenske Victor Holmberg innredet sitt hjem og studio. Her har han isolert seg i over et år for å lage "Härskarkonst" under aliaset 1987.

After I've been working on the album alone for over a year it's become a product of what is in my head


Hi-Fi Scenen har vært på besøk hos Victor Holmberg og hunden Alfie for å se på favorittlydutstyret hans i hjemmestudioet, og høre ham fortelle om hvordan ensomheten kan bli en drivkraft til å skape den melankolske og melodiske svenskspråklige popmusikken som kjennetegner 1987.

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her