HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HiFi Scenen Talks – Ensiferum

Det finske bandet Ensiferum spiller folk- og vikingmetal, som er i stand til å konvertere sine energiske og aggressive levende lyd til albumformatet.

Med deres sjette albumutgivelse, "One Man Army", som kom ut i år, har de for alvor slått fast sin lyd med deres særegne kombinasjon av skarpe melodier, høye tempo og musikalske kompleksitet.

Det som definerer lyden vår, er melodiene. Den gode melodien er selve fundamentet i alle Ensiferums nummer.

Til Ensiferums Hi-FI Scenen session tok bandet oss med gjennom albummet og hvordan det ble til – både i øvinglokalet og i studioet.

Folk skal komme til vår Session med Hi-Fi Scenen på Copenhell, fordi "One Man Army" simpelten er det beste folk-metal albummet som finnes. Beskjeden, hva er det? Haha!

Ut over Hi-FI Scenens session spilte Ensiferum live på Copenhell fredag 19. juni.

Vi har hatt noen fantastiske netter i Danmark med våre villeste fans, så våre forventninger til konserten på Copenhell er store! Vi har ikke spilt i Danmark så ofte som vi gjerne skulle ønsket, så Copenhell er også et perfekt sted for å introdusere vår musikk til et nytt publikum.