HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Hi-Fi Scenen talks Øya 2015: Shamir

Vi møtte Shamir på Hi-Fi Klubbens scene på Øyafestivalen 2015!

Shamir er ikke noen typisk pop-artist. Med en variert miks av musikalske innflytelser fra funk, house og disco – pluss en kul stil og humor – hans groovy og samtidig morsomme popmusikk gjør du bare vil danse i solen.

Så når han beskriver seg selv som en "musiker, komiker, sanger, rapper, twerker, kokk, forfatter, filmskaper, tumblr, ”skinny fat ass”" blir vi ikke overrasket. Shamir er et multitalent av en fyr.

Den 20 år gamle amerikaneren vokste opp i ørkenen i North Las Vegas, og har nettopp gitt ut sitt første, fulle album "Ratchet", som er hans syn på disco, house og r&b.

På Hi-Fi Scenen sessions spilte Shamir noen av låtene sine på en av verdens beste PA fra Bowers & Wilkins. Samt fortalte om hans inspirasjon for albumet, prosessen med å spille det inn og måten han jobber med musikken sin på, i et intervju med Sondre Lerche – alt foran et livepublikum.

Når vi spurte ham hvorfor folk burde komme å oppleve hans Hi-Fi Scenen arrangement på Øyafestivalen, var svaret hans klart og tydelig:

Fordi det kommer til å være som et mini dance house party og hvem elsker ikke det?

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden