HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Hi-Fi Scenen Talks – Donkeyboy

Vi møtte plateaktuelle Donkeyboy!

Vi har møtt Donkeyboy i hjemmestudioet deres i Drammen for å snakke med dem om deres forhold til lyd og ikke minst om det nye albumet deres ’Lost’.

Donkeyboy er et av Norges mest suksessfulle pop-band med kun seks år på baken og hele 54 x platina i Skandinavia. De fire medlemmene Cato Sundberg, Kent Sundberg, Peter Michelsen og Thomas Drabløs er hjernene bak hitlåter som ’Ambitions’, ’Sometimes’, ’City Boy’ og ’Crazy Something Normal’, og nå er de klare med deres tredje album, ’Lost’.

Det som karakteriserer det nye albumet vårt, ’Lost’, er at det har et variert lydbilde. Lyden varierer veldig fra låt til låt. Noen av låtene er veldig produserte og digitale, mens andre er nærmest akustiske med mye gitarer.

På bandets nye album er det den store interessen for lyd kombinert med utallige timer i studioet som har preget arbeidet med de nye sangene.

Lyden av en ny låt, når du går i gang med den og alt går opp i en høyere enhet, og du kjenner godfølelsen fra låta. Det er virkelig en fet opplevelse.

I bandets hjemmestudio, som er innredet på loftet i brødrene Cato og Kents barndomshjem i Drammen, forteller Cato og Peter, omgitt av lydutstyr, gitarer og Spellemann-priser, blant annet om de forskjellige lydene som karakteriserer det nye albumet, yndlingsutstyret deres og hvilke lyder som betyr mest for dem. 

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden