HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HIFI SCENEN TALKS – BARONESS

Bevissthetsutvidende hodetelefoner og kunsten å stoppe seg selv

For Baroness’ frontmann John Baizley handler musikk og lyd alltid om å være nysgjerrig! Ta utgangspunkt i det man gjorde sist, og så å gjøre det stikk modsatte. Hør ham fortelle om hvordan hodetelefoner hjelper ham til å nå et annet bevissthetsnivå, om kunsten å stoppe seg selv før man ødelegger et spor - og om hvordan Flaming Lips’ lyd alltid har vært en inspirasjonskilde!

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her