HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HIFI SCENEN TALKS – THE INTERBEING

Lyden av kompromissløs metal – og software!

Alt sammen starter med forvirring…og software. Den overraskende meldingen kommer tidlig i praten med det danske djent-bandet The Interbeing. Det hyperkomplekse lyduniverset deres er resultatet av omhyggelig tilrettelagte digitale spor som gradvis blir modulert, endret, raffinert og forandret – før de til slutt finner sin endelige form i et inferno av brølende gitarer og dommedagstrommer i en ”skikkelig” old school studioinnspilling.

Hør dem forklare hvorfor det må være slik, og hvorfor de allikevel synes at lyden av vinyl er noe av det mest romantiske vi har.

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden