HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HIFI SCENEN TALKS – THE INTERBEING

Lyden av kompromissløs metal – og software!

Alt sammen starter med forvirring…og software. Den overraskende meldingen kommer tidlig i praten med det danske djent-bandet The Interbeing. Det hyperkomplekse lyduniverset deres er resultatet av omhyggelig tilrettelagte digitale spor som gradvis blir modulert, endret, raffinert og forandret – før de til slutt finner sin endelige form i et inferno av brølende gitarer og dommedagstrommer i en ”skikkelig” old school studioinnspilling.

Hør dem forklare hvorfor det må være slik, og hvorfor de allikevel synes at lyden av vinyl er noe av det mest romantiske vi har.

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her