HiFi Klubben

Hopp til innhold

NÅ KOMMER DE TRÅDLØSE B&W P5 HODETELEFONENE

P5 Wireless er en trådløs og eksklusiv hi-fi-hodetelefon fra B&W med Bluetooth

P5 Wireless er en utrolig flott trådløs Bluetooth-hodetelefon med en fantastisk klar og naturlig musikkgjengivelse. Du får ekte lær på hodebøylen og øreputene. Gjennomført luksus til minste detalj.

Det innebygde batteriet sørger for at du kan bruke P5 Wireless i opptil 17 timer på én lading. Du kan når som helst bruke en minijack-kabel (inkludert) hvis du vil spare på batteriene, f.eks på flyreisen. Og skulle du ha behov for å ha en pause fra musikklyttingen på reisen, vil du sannsynligvis sette pris på at B&W P5 Wireless er sammenleggbare, og at det følger med et smart transportetui.

Tenker du å bruke P5 Wireless som handsfree, har B&W lagt inn to mikrofoner som sammen sørger for at du høres klart og tydelig i andre enden av telefonsamtalen. Volum og start/stopp styrer du direkte fra øreklokkene.

Store forventninger til kvalitet


B&W har blitt tvunget til å finne en rekke nye og originale tekniske løsninger for å overføre det høye nivået på P5 Series 2 til en trådløs versjon. Det har vært helt avgjørende for B&W at P5 Wireless spiller like bra uansett om du bruker den trådløst eller med kabel. Derfor har all tuning foregått mekanisk og akustisk, i stedet for med elektronisk utjevning av lyden som hos mange konkurrenter.P5 Wireless er laget ut ifra B&Ws edle tradisjoner som høyttalerprodusent i verdensklasse. Alle tekniske løsninger er utviklet fra et ønske om å oppnå fullblods hi-fi-lydkvalitet i kombinasjon med trådløs bekvemmelighet.

Eksklusive tekniske løsninger overalt

Bortsett fra de nødvendige finjusteringene av designet deler P5 Wireless en lang rekke eksklusive tekniske løsninger med P5 Series 2. De store 40mm-driverne er state-of-the-art-teknologi, og både magnetsystem og oppheng er optimalisert til å gi membranen en perfekt stempelbevegelse uten uregelmessigheter.

Selve svingspolen er fremstilt av en kobberaluminiumslegering som sparer vekt og gir membranen en enda friere bevegelse og dermed enda finere gjengivelse av de høyeste frekvensene. Alle disse detaljene understreker at P5 Wireless er et fullblods hi-fi-produkt fra øverste hylle.

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her