HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bluesound – ekte audiofil streaming

Med Bluesound kan du endelig streame kompromissløs hi-fi-lyd i hele hjemmet. Dette er systemet for deg som vet, eller vil oppleve, hvordan musikk kan og skal låte.

Et multiromssystem med ekte hi-fi-prestasjoner

Allerede da anmelderne hørte på første generasjon av Bluesound ble systemet skrytt opp i skyene. Nå kunne du nemlig endelig få glede av alle mulighetene med streaming, selv om du var audiofil helt inn til hjerteroten. En del av anmelderne ble til og med så begeistret at de kjøpte testeksemplarene på stående fot. 

Den andre generasjonen av Blueound har fått nytt design, nye enheter, flere innganger, en mer kompakt formfaktor og enda bedre ytelse. Listen er lang: avspilling av høyoppløst musikk i 24-bit/192 kHz, Bluetooth 4.0 med aptX, full Gigabit Ethernet-hastighet, og mye mer. Bluesound er absolutt ingen samlebåndløsning – det er snarere et system som setter musikken og enestående hi-fi-lyd i første rekke!

Ekte lossless-kvalitet til hverdags

Bluesound låter ikke bare bedre med 24-bits filer –  de ”vanlige” formatene låter også hørbart bedre. Og takket være muligheten til å streame lyd i lossless-kvalitet fra musikktjenester som TIDAL kan Bluesound gi hverdagen din en touch av krystallklar hi-fi. 

Hvorfor ikke starte dagen med å streame musikk fra en musikktjeneste før du går på jobb? Når du kommer hjem har du kanskje lyst til å streame et par raske sanger fra smarttelefonen over Bluetooth. Når middagen er klar kan det hende du føler for noe litt roligere i høyoppløst 24-bit-kvalitet. Du bestemmer – og lyden er helt i toppklassen!

 

Nyt kompakt design og enda mer kraft

Andre generasjon av Bluesound-systemet består blant annet av den helt nye kompakte, trådløse høyttaleren PULSE Mini, den trådløse musikkspilleren NODE2, den trådløse forsterkeren POWERNODE2 og musikkstreameren VAULT2, som alle har fått et helt nytt design. Den nye utformingen gir deg flotte og kompakte komponenter som er lette å matche med anlegget ditt. Et praktisk touch-panel på topplaten gir tilgang til grunnleggende avspillingsfunksjoner. 

Hvis du virkelig vil gi Bluesound de beste mulige forutsetningene for å levere den enestående lydkvaliteten som systemet er kjent for, så kobler du NODE2 til en skikkelig god hi-fi-forsterker og et par gulvhøyttalere. Da får du fullt utbytte fra både anlegget og streamingsystemet ditt. 

Et mer kompakt resultat får du ved å koble et par høykvalitets hi-fi høyttalere direkte på POWERNODE2, som setter en ny standard i denne kategorien. Her får du en trådløs forsterker som virkelig spiller buksene av andre systemer i denne klassen. Vil du finne alternativer som spiller like kraftig og detaljert uten forvrengning, må du være forberedt på prislapper med fem sifre. 

Les mer om den trådløse musikkspilleren NODE2 og den trådløse forsterkeren POWERNODE2

 

Rip CD-platene dine direkte på multiromssystemet ditt

En unik funksjon som skiller Bluesound fra andre streamingsystemer er CD-rippingfunksjonen i spilleren VAULT2. Med denne i systemet ditt trenger du ikke skilles fra musikken på CD-platene dine bare fordi du tar steget inn i streamingens verden. I stedet kan du alltid ha dem for hånden på den innebygde 2TB harddisken. 

Du kan også kjøpe og laste ned musikk i høy oppløsning på Internett, for eksempel fra amerikanske Hdtracks, og laste dem direkte inn i systemet. Selvfølgelig støtter systemet også nettradio og musikkbaserte streamingtjenester som TIDAL, Spotify og Deezer, og flere blir lagt til kontinuerlig. 

Les mer om VAULT2 

Unike trådløse høyttalere med fleksible muligheter

Systemet omfatter også de trådløse høyttalerne PULSE 2 og PULSE Mini. PULSE MINI presterer like bra som den større PULSE, bare i et litt mindre format. Det gjør den blant annet lettere å ta med ut på balkongen eller i garasjen. Så lenge du har en stikkontakt og det trådløse nettverket når frem, kan du få herlig hi-fi-lyd mens du nyter solen eller reparerer syklene i familien. 

Hvis du setter pris på det kompakte formatet, men vil ha et bredere stereoperspektiv, kan du koble sammen to PULSE-enheter som da spiller synkronisert, høykvaltitets stereo uten at du trenger å trekke høyttalerkabler. Bare husk at du ikke får et like bra stereobilde og hi-fi-lyd som med en NODE2 og et anlegg eller en POWERNODE2 og separate høyttalere. 

Les mer om de trådløse høyttalerne PULSE 2 og PULSE Mini.

 

BluOS – dedikert til høyoppløste musikkformater

En av de viktigste detaljene som skiller Bluesound fra andre streamingsystemer er at operativsystemet og hardwaren er perfekt integrert. NAD, som er produsenten bak Bluesound, har nemlig utviklet et helt spesielt operativsystem til hardwaren: BluOS. 

Dette operativsystemet er utviklet spesielt for å håndtere musikk, noe som gjør systemet svært stabilt. BluOS sørger også for at produsenten kan tilføye nye funksjoner og muligheter uten å måtte ta hensyn til begrensninger som finnes i andre, mer allment akseptererte teknologier som UpNP, DLNA, AirPlay osv.

Alle inngangene du trenger 

Den nye generasjonen av Bluesound-enheter har alle inngangene du trenger. Med NODE2 kan du for eksempel koble til CD- eller Blu-Ray-spilleren din på den optiske inngangen eller streame musikk fra telefonen over Bluetooth. NODE2 kan også kobles til forsterkeren med en optisk, koaksial eller analog tilkobling. Deretter streamer du ganske enkelt musikken til alle Bluesound-enheter – enten du velger en digital eller analog inngang. 

Vil du nyte høyoppløst musikk uten å forstyrre andre, har enhetene innebygget hodetelefonforsterker og hodetelefonutgang av god kvalitet. Fullfør den trådløse opplevelsen med et par gode trådløse hodetelefoner, helst med optisk inngang til senderen. Da kan du slenge deg på sofaen med telefonen eller nettbrettet i hånden og utforske all musikken din ved hjelp av den brukervennlige Bluesound-appen.

 

En helt spesiell hi-fi-kategori innen streaming

Er du av den oppfatning at du ikke kan høre forskjell på høyoppløst lyd eller lossless og ”normal” lyd, har du kanskje ikke hatt gleden av å høre på et system som virkelig er laget for å spille av høyoppløst musikk. Kom gjerne innom Hi-Fi Klubben, så demonstrerer vi forskjellene mellom Bluesound og andre streamingsystemer. Dette systemet må ganske enkelt oppleves – og du vil ikke tro dine egne ører!

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her