Hopp til innhold

KATCH – stiligere enn de fleste

Og attpåtil spiller den fett

DALI har laget en Bluetooth-høyttaler. Den heter KATCH. Den er ikke som alle de andre Bluetooth-høyttalerne. Den er stiligere enn de fleste, den kan tilpasse seg rommet, og den er spekket med smarte designdetaljer.

Tar du en nærmere titt på DALIs nye Bluetooth-høyttaler KATCH, så får du raskt øye på de smarte designdetaljene. Rammen er elegant støpt i bunnsolid aluminium, og på siden finner du et lærhåndtak som på elegant vis kan skyves ut slik at du kan bære med deg høyttaleren overalt.

På motsatt side skjuler en liten gummibit de forskjellige inngangene. KATCH kommer i tre forskjellige farger: blå, grønn og rosa. Alle tre fargene er nøye valgt fra DALIs side slik at de kan reflektere akkurat din personlighet.

Kompakt godlyd

Men hva er en høyttaler verdt hvis den ikke gir deg en tåre i øyekroken når Celine Dion forsikrer deg om at hennes ”heart will go on”? DALI har satt alle kluter til for å ta seg av dette. De har kort sagt kokt sammen mer enn 30 års erfaring i hi-fi-bransjen for å fylle KATCH med imponerende godlyd.

De to bass/mellomtone-elementene på 3,5” sørger for en virkelig solid bunn i lyden – selv tunge hip-hop-beats håndteres med et imponerende overskudd for en såpass liten, portabel høyttaler. De to diskantene skaper en overraskende rik detaljering, og DALI har virkelig klart å lage en høyttaler som låter mer enn størrelsen antyder.

Til tross før høyttalerens kompakte mål, klarer den seg godt i større rom. Blant annet på grunn av knappen på toppen, der du kan skifte mellom to forskjellige equalizer-innstillinger. Den ene tuner høyttaleren til å spille ”normalt”, mens den andre tuner den til å spille optimalt i litt større rom. KATCH får da litt mer piff og den ekstra luften som små Bluetooth-høyttalere så ofte mangler når de spiller i større rom.

 

Flotte detaljer overalt

På siden av KATCH sitter det et lærhåndtak som elegant snor seg langs høyttalerens kurvede side og ned på undersiden. Her holder en liten skrue håndtaket på plass, men dytter du skruen littegrann frem, så vil håndtaket gli frem, slik at du lett kan bære den rundt og ta den med på tur. Og det får du garanteret lyst til når du er den lykkelige eier av design og lydkvalitet på KATCH-nivå.

KATCH er utstyrt med både Bluetooth aptX, minijack-inngang og USB-inngang, så du kan streame og spille musikk fra stort sett alle enhetene dine. Den medfølgende laderen lader det innebygde batteriet på to små timer, og når det er gjort kan du spille musikk i helt opptil 24 timer. Da går du ikke tom for underholdning med det første.

USB-tilkoblingen kan lade smarttelefonen din eller gi strøm til en Chromecast Audio-musikkstreamer hvis du vil streame trådløs musikk over nettverket ditt. KATCH støtter også NFC, slik at den kan Bluetooth-pares superraskt med smarttelefonen din (forutsatt at smarttelefonen støtter denne funksjonen).  

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her