HiFi Klubben

Hopp til innhold

B&W P9 Signature

B&W P9 Signature – unik luksushodetelefon som feirer 50 år med eksepsjonelle lydopplevelser

B&W P9 Signature – den ultimate hodetelefonen

P9 Signature er en hodetelefon uten kompromisser noe sted. Mange av de tekniske løsningene er basert på de samme prinsippene som i den prisbelønte P7-modellen, bare tatt til et enda høyere nivå. Den avgjørende forskjellen ligger i posisjoneringen av selve membranene, som er vinklet etter ørene i stedet for å spille rett inn i øregangene.

Denne innovative løsningen gir en helt suverent naturlig lydbilde som minner om opplevelsen av å sitte foran et par skikkelige high-end-høyttalere. Her spiller musikken rett foran deg og ikke inni hodet som med vanlige hodetelefoner. Kombinert med den fantastisk klare og detaljerte gjengivelsen av hele frekvensspekteret fra avgrunnsdyp bass til diskant langt over det hørbare gjør dette at kan du se frem til en ny og spennende opplevelse. Du skylder nesten deg selv å prøve – om ikke annet bare for å oppleve hvor bra det faktisk kan gjøres i dag.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her