HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Soundboks – listen louder

Ta med deg festen overalt

SOUNDBOKS er et batteridrevent lydbeist med Bluetooth. Den sparker i gang de villeste fester, og den spiller utrettelig videre når du har sloknet på en våt gressplen klokken 7 om morgenen.

 

SOUNDBOKS er de drøyeste festival-øyeblikkene dine samlet i én høyttaler. Glem det hjemmelagde anlegget ditt som tok kvelden etter tre dager. Med SOUNDBOKS vil utstyret aldri mer svikte. 

De store elementene, det kraftige metallgitteret og hjørnene i aluminium viser tydelig at du er klar til fest. Kommer du med SOUNDBOKS under armen, så forstår alle at dette kommer til å ta av! 

Vill og voldsom

Hvis du elsker å spille høyt i friluft, så er SOUNDBOKS drømmen. Pakk ned et helt PA-system i ett kabinett, så får du en ide om hvordan lyden er. Volumknappen kan demonstrativt skrus helt opp på 11 hvis du skulle føle for å spille ørene dine i filler. 

SOUNDBOKS kan overdøve alt annet når den hamrer i vei og får 100 mennesker til å hoppe. Den er ikke laget for å fremheve de fineste detaljene i musikken, men til gjengjeld har den krefter i rå mengder, og den er vanvittig underholdende!

Sett den ned i den sølete festivalcampen sammen med leverposteibokser og annet skrot

Den siste som tar kvelden

Du kan uten problemer ta med SOUNDBOKS på ølbowling i hagen, skiferie eller festivaler. Den er bygget for å tåle støyten, og den tar ikke kvelden hvis du søler litt øl på den. Sett den ned i den sølete festivalcampen sammen med leverposteibokser og annet skrot. Har du igjen noen stoler som fortsatt er hele, så blir de smadret av lydtrykket! 

SOUNDBOKS kan spille i hele 40 timer på en lading, og hvis det ikke er nok, så kan du bare kjøpe et ekstra batteri (BATTERYBOKS 2). Ikke bruk tiden på å stå i lange ladekøer på festivalene. Bruk den på å ha det fett i stedet! 

 

 

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her