Hopp til innhold

Skreddersy Minipoden din

Få en helt personlig høyttaler

For både øyne og ører

Podspeakers kom til verden på 90-tallet ut fra en visjon om å bryte med den rektangulære høyttalerformen og skape en høyttaler som gjør det mulig å nyte musikk med både øyne og ører. Designet har siden den gang blitt et ikon, som med sitt karakteristiske utseende gir ethvert hjem et unikt og personlig preg. 

I dag er Podspeakers mer personlige enn noen gang tidligere. Nå har du nemlig  mulighet til å designe dine helt egne Minipoder ved å velge farger og materialer på de forskjellige delene helt fritt.

Lagre ditt design
/par

Bygg din unike Minipod

Du kan velge kroppen på Minipod i sort, rød eller hvit, alle i en elegant silkematt finish. Her er du garantert å finne en farge som passer godt i innredningen din.                                

Neste steg er å velge trimringen, som kalles for en ”hoop”. Når du kjøper en Minipod, får du med en sort hoop i gummi, men du kan kjøpe hoops i både lyst og mørkt eiketre eller i aluminium med mørkt metall, sølv eller gull finish. 

Det siste steget er å velge spikes, som er føttene på høyttaleren din. De kommer i samme farger og materialer som hoops, så du kan blande fargene, eller du kan holde deg innenfor ett tema, alt etter hvilket uttrykk du går etter. Nå har du din helt egen Minipod!

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her