HiFi Klubben

Hopp til innhold

Verdensnyhet fra SteelSeries

Gaming-lyd i den profesjonelle liga

SteelSeries er en tung spiller innen gamingverdenen. Og med den nye Arctis Pro + GameDAC hever de lydambisjonene for gaming-headset til et helt nytt nivå. Her får du både god lydkvalitet og surroundeffekter, slik at den virtuelle verdenen virkelig våkner til liv.

I takt med at e-sport vinner frem blir ønsket om bedre gaming-lyd større og større. Derfor har SteelSeries utviklet den nye Arctis Pro + GameDAC, som gir deg høyere oppløsning og ekstra realistisk surroundlyd når du gamer. 

Overlegen gaming-lyd med surround

Et gaming-headset med D/A-konverter (DAC) er et ganske sjeldent syn. Og det er faktisk litt rart, når man tenker på at bedre spillyd både gir deg store fordeler i spillet og mye fetere spillopplevelser. 

Med GameDAC kan du kjøre lyden utenom det elendige analoge lydkortet i PC-en og i stedet få ordentlig digital lydkvalitet med masse dynamikk og detaljer. Kombinert med surroundlyd (DTS Headphone:X v2.0) får du en romgjengivelse som plasserer deg midt i spillverdenen. Dette gir deg en kjempefordel i for eksempel FPS-spill.

Et gaming-headset med D/A-konverter (DAC) er et ganske sjeldent syn

Oppgradert design i metall

Arctis Pro holder fast ved det karakteristiske Arctis-designet fra tidligere serier med mer luksuriøse materialer som lettvektsstål og aluminium. Den har en superstilig finish og glødende RGB-lys på sidene, som du kan stille inn som du vil, for eksempel etter fargeønske.

 

Juster lyden på et blunk

Når du er midt i en gaming-session, så vil du helst ikke løfte hånden fra keyboardet i mange millisekunder om gangen for å justere lyden. Controlleren på GameDAC-en lar deg justere volum og forholdet mellom chat og spillyd på et blunk. Du har også et OLED-display, slik at du enkelt kan tweake lydinnstillingene.

 

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her