HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

DALI CALLISTO

CALLISTO baner veien for trådløse høttalersystemer

DALIs geniale CALLISTO-system gir deg både trådløs brukervennlighet og gåsehudfremkallende hi-fi-opplevelser. Og legger du til Bluesound, så kan du styre all verdens trådløse musikk fra smarttelefonen.

CALLISTO er et helt nytt og unikt, trådløst høyttalersystem fra danske DALI. Perfekt for deg som vil ha alle de herlige trådløse mulighetene uten å gå på kompromiss med lydkvaliteten. Her får du hi-fi-prestasjoner helt på høyde med et tungt, tradisjonelt anlegg, men i et stuevennlig format uten store apparater og tykke kabler.

Den diskrete Sound Hub samler alle de eksisterende musikkildene dine og sender signalet trådløst videre til høyttalerne i audiofil kvalitet. Med Bluetooth kan du spille trådløs musikk fra smarttelefonen, men det blir enda mer interessant hvis du legger til den smarte Bluesound-modulen.

Bluesound er markedets mest velspillende multiroms streamingsystem, som fyller hele hjemmet ditt med trådløs musikk. Legg til trådløse høyttalere i så mange rom du måtte ønske, og nyt kompromissløs hi-fi i stua samtidig – i ekte 24-bit HD-kvalitet.

CALLISTO fås både med kompakte og gulvstående høyttalere – kom innom og opplev ekte audiofil, trådløs hi-fi hos HiFi Klubben!

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her