HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bluesound på anlegget – bedre streaming

Med Bluesound bygget inn i hi-fi-anlegget ditt får du både god lyd og herlige trådløse muligheter. En perfekt streamingløsning for alle kresne musikkelskere.

Et skikkelig anlegg med skikkelige hi-fi-høyttalere er fremdeles førstevalget når det kommer til god lyd og store musikkopplevelser. Med Bluesound trenger du ikke å gå på kompromiss med lydkvaliteten selv om du foretrekker å streame musikken din trådløst. Her kan du nemlig få alt sammen bygget inn i anlegget, og du kan streame i en kvalitet som er enda bedre enn CD, samtidig som du får elegant app-styring og full multiromsintegrasjon.

 

Geniale MDC-moduler til innbygging av Bluesound

En rekke stereoforsterkere og hjemmekinoreceivere fra NAD kan fås med innebygget Bluesound takket være de geniale MDC-modulene (valgfritt ekstrautstyr). Med alt sammen bygget inn slipper du ekstra apparater og tilhørende kabler, og du får også den beste lydkvaliteten på grunn av den korte signalveien. På denne måten blir det både enkelt og opplagt å velge en audiofil NAD-løsning til anlegget i stua og samtidig nyte de mange fleksible Bluesound-mulighetene med fantastisk app-styring til smarttelefon, trådløse høyttalere og musikkstreamere i andre rom.

Noe helt spesielt er at du til og med kan få Bluesound i kompromissløse high-end-anlegg med NADs eksklusive Masters-serie, som for eksempel den fantastiske EISA-belønte stereoforsterkeren M32. En annen og helt unik løsning er det elegante, trådløse høyttalersystemet CALLISTO fra DALI. Her kan du kjøpe Bluesound som en innstikksmodul til den trådløse forforsterkeren Sound Hub, og så er du klar med 250 watt, trådløse hi-fi-høyttalere og all verdens streamingmusikk rett under fingertuppene – med mulighet for 24-bit HD-kvalitet!

 

BLS_paa-anlaegget_1800x1300.jpg

Gi anlegget ditt en Bluesound musikkstreamer

Har du allerede et anlegg som du er glad i, så kobler du bare en NODE 2i eller VAULT 2i musikkstreamer til anlegget, og så er du godt i gang med trådløs musikk i den samme gode hi-fi-kvaliteten du er vant til. Da har du både god lyd i stua og alle de herlige, trådløse Bluesound-mulighetene. Det beste fra det gamle og det nye musikkuniverset på én gang – og både du og resten av familien kan styre hele stasen fra hver deres smarttelefon med den elegante Bluesound-appen!

 

Bluesound – det ultimate multiromssystemet

Det finnes ingen andre trådløse multiromssystemer på markedet som kommer i nærheten av Bluesound når det gjelder kombinasjonsmuligheter og fleksibilitet i produktutvalget. I ett og samme multiromssystem kan den kompakte og prisgunstige, trådløse høyttaleren FLEX 2i spille på for eksempel badet, mens du hører på 24-bit HD-kvalitet på et kompromissløst high-end-anlegg til 100.000 kroner i stua.

Har du ambisjoner om høyttalere som er diskret bygget inn i vegger eller tak, så finner du også flere høykvalitetsløsninger til dette i Bluesound-universet. Og har du lagt en formue i en gigantisk CD-samling, så kan Bluesound VAULT 2i ”rippe” hele platesamlingen til den innebygde harddisken og gjøre den tilgjengelig i alle rom fra Bluesound-appen. Fortsett selv – med Bluesound er det nesten bare fantasien som setter grensene!

 

Bluesound til hi-fi-anlegget ditt

Bluesound fås også bygget inn i en rekke forsterkere og receivere fra blant annet NAD, inkludert high-end Masters-serien. Musikkstreaming i verdensklasse!