HiFi Klubben

Hopp til innhold

Jabra Elite Sport 4.5H Trådløs in-ear hodetelefon

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Jabra Elite Sport 4.5H Trådløs in-ear hodetelefon

Elite sport 4.5H er en helt ledningsfri in-ear-hodetelefon med unike funksjoner til sport. Med støydempende anropsteknologi og en stemme-coach som gir deg instruksjoner og råd får du en superavansert treningsassistent. Støv- og vanntett.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påminnelse når varen er på lager
Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Jabra Elite sport 4.5H – True Wireless in-ear-hodetelefon med avanserte og unike treningsfunksjoner

Elite Sport 4.5H er en ny versjon av Elite Sport som gir deg 50% mer batteritid på både hodetelefonen og ladeetuiet – nå 13,5 timer totalt. Dette er en avansert hodetelefon til all slags sport. Den er True Wireless, noe som betyr at du fullstendig slipper ledninger både til telefonen og mellom øreproppene – uten at det går ut over kvaliteten.

Lyden er fremragende til å være en trådløs in-ear-hodetelefon, og øreproppene tetter godt, slik at de stenger bakgrunnstøyen ute. Elite sport 4.5H er designet for å sitte godt selv ved intens trening og bevegelse. Den måler pulsen din og beregner VO2 Max (oksygenopptak pr. minutt). Den innebygde stemme-coachen gir øyeblikkelig feedback på prestasjonene dine og gir deg råd som sørger for at du får mest mulig ut av treningen.

Designet for å klare alle utfordringer
Du kan ta anropene dine med stemmestyring, og du trenger ikke å bekymre deg over bakgrunnsstøy fra biler eller vind. Elite sport 4.5H har fire mikrofoner som den veksler mellom for å best mulig unngå støy. Når du løper i trafikkerte områder kan du også filtrere inn mer bakgrunnslyd for å kunne høre omgivelsene dine bedre.

Elite sport 4.5H er både støv- og vanntett, og den kan derfor klare selv de lengste og hardeste løpeturer, sykkelturer eller styrkeøkter. Du kan til og med skylle øreproppene under en kran for å rense dem.

Den innebygde Bluetooth-chippen er av høy kvalitet, slik at du unngår irriterende hakking akkurat når du setter inn sluttspurten. Øreproppene benytter seg av magnetisk induksjon for å kommunisere mellom hverandre, og derfor kommer lyden i høyre og venstre kanal aldri "ut av sync", slik du kan oppleve med noen Bluetooth-baserte alternativer. .

Elite sport 4.5H fås i sort finish.

Se produsentens video

Produktbeskrivelse

Ladeetui med 9 ekstra timer
Elite Sport 4.5H har 4,5 timers batteritid på hodetelefonen. I tillegg får du et ladeetui der du kan oppbevare og lade hodetelefonen din. Etuiet har et innbygget oppladbart batteri som kan lade hodetelefonene helt opp to ganger, noe som tilsvarer 2 x 4,5 timers spilletid. Du kan lade etuiet og øreproppene samtidig, slik at du kan tanke strøm til 9 timers spilletid på én lading. Oppladingen begynner med én gang du legger øreproppene i esken.

Følg med på fremskrittene dine med Sport Life-appen
Jabra Sport Life er en app til hodetelefonen din som lar deg planlegge, følge og evaluere prestasjonene dine. Her kan du sette mål for treningen, se løperuter og sammenligne resultater. Sport Pulse er også kompatibel med mange andre sports-apper, slik at du kan overføre resultatene dine til den appen du måtte foretrekke.

Enkel i bruk og oppsett
Elite sport 4.5H har innebygget mikrofon og knapper til styring av smarttelefonen din (volum, start/stopp, neste/forrige, besvar/avvis anrop, ring tilbake). Det betyr at du kan bruke hodetelefonen som handsfree på telefonen din, og du slipper å måtte ta av hodetelefonen når du skal besvare et anrop.

Når du setter opp Elite sport 4.5H for første gang vil det være en stemme som guider deg rolig gjennom Bluetooth-oppsettet. Dette er fint hvis det for eksempel er første gang du skal "pare" to enheter med hverandre og du ikke er umiddelbart kjent med prosessen.

Tekniske spesifikasjoner

 • Impedanse : 32 ohm
 • Type : Trådløs, dynamisk in-ear-hodetelefon
 • Farge : Sort
 • Vekt : 6,5 x 2 gram (hodetelefon), 67 gram (ladeetui)
 • Frekvensområde : 20 - 20.000Hz
 • Følsomhet: 103 dB/mW
 • Bluetooth 4.1
 • 4 innebygde mikrofoner
 • Høyre og venstre kanal forbundet med magnetisk induksjon
 • Innebygget oppladbart batteri med opptil 4,5 timers spilletid
 • Ladeetui med kapasitet til 9 timers spilletid
 • Resistent mot fukt og svette (IP67-sertifisert)
 • Kan pares med opptil 8 enheter
 • Fjernkontroll på hodetelefonen*
 • Medfølgende tilbehør: ladeetui, 3 par EarGels i silikon, 3 par EarGels i skum, 3 par EarWings, Micro USB-ladekabel

*Les mer om de forskjellige IP-sertifiseringene her 

Jabra

Jabra designer alle lydproduktene sine til å gi deg best mulig opplevelser når du trener, sitter på kontoret eller er på farten. I dag utvikler de både hodetelefoner, høreapparater og profesjonelle headset under samme tak, og dette gir de perfekte rammene til å lage avanserte True Wireless- og trådløse in-ear-hodetelefoner med unike funksjoner til nettopp dine behov.

 • Ledende innen True Wireless
 • Unike smartfunksjoner til sport (pulsmåler, coach m.m.)
 • Stort utvalg i støv- og vanntette hodetelefoner
 • Overlegen in-ear-passform
 • Krystallklar lyd på anrop

Les mer om Jabra

Mer lesning

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her