HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

SteelSeries Arctis Pro + GameDAC Gaming headset

{{product.price}} /stk
SteelSeries Arctis Pro + GameDAC Gaming headset

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Arctis Pro + GameDAC gir deg livaktig surroundlyd for heftigere gamingopplevelser og massevis av spillfordeler. Karakteristisk Arctis-design med lekre materialer, bærekomfort i toppklasse og RGB-lys som matcher det neonglødende gaming-oppsettet ditt.

SteelSeries Arctis Pro + GameDAC – gaming-headset med surround og lydkvalitet på eSport-nivå

Arctis Pro + GameDAC kaster deg rett inn i gaming-verdenens intense slagmarker med fete surroundeffekter og en D/A-konverter (DAC) for ekte digital lydkvalitet. Her får du gaminglyd på profesjonelt eSport-nivå.

Med GameDAC får du digital lydkvalitet som omgår den (som regel) elendige D/A-konverteren i PC-en, slik at du kan nyte spilletaljer i høyere oppløsning. Arctis Pro har samtidig innebygget DTS headphone:X som bruker det lukkede rommet i ørekoppene til å skape overbevisende surroundeffekter. Dette gir deg kjempefordeler i spill der du må orientere deg raskt, som for eksempel FPS-spill.

SteelSeries har gitt sitt karakteristiske Arctis-design en oppgradering med kvalitetsmaterialer som aluminium og stål, og det er lagt inn glødende RGB-lys på hver side, som du for eksempel kan stille inn til å matche teamet ditt. Hodebøylen fordeler vekten på hodet ditt, slik at headsetet føles lettere, og med de store øreputene i svettetransporterende stoff skal det stå mange tombokser med energidrikk på skrivebordet før du blir sliten i ørene.

Arctis Pro fås i sort og hvit finish.

Tekniske spesifikasjoner

 • Impedanse : 32 ohm
 • Følsomhet : 92 dB
 • Plugg/terminering : Via DAC (USB/optisk), analog (minijack)
 • Type : Over-ear gaming-headset (dynamisk)
 • Farge : Sort og hvit
 • Vekt : 350 gram
 • Frekvensområde : 10-40.000 Hz
 • D/A-konverter med display (ESS Sabre 9018Q2C-chip)
 • Maksimal oppløsning: 24-bit/96 kHz
 • Toveis-mikrofon med støyreduksjon
 • Adapter til smarttelefon, optisk kabel, USB-kabel og headset-kabel medfølger

Anbefalt tilbehør

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her