Hopp til innhold

Kan du dele på 10?

Les mer om vår delbetalingskampanje her!

DALI KUBIK FREE + KUBIK XTRA Aktiv høyttaler

Et ekte stereosystem med integrert forsterker, Bluetooth, analog og digital tilkobling. Dette stereosystemet er plassbesparende, enkelt i bruk, ser bra ut og låter enda bedre!

{{bundle.lowestPrice}} /sett
Normalpris 0
for å handle denne varen til medlemspris

Produktbeskrivelse

KUBIK FREE er en elegant og ytterst velspillende trådløs høyttaler fra danske DALI. Den er laget for å kunne brukes i et vell av forskjellige situasjoner. Bruk de som et seriøst alternativ til et tradisjonelt stereosystem med separate høyttalere.

Med de mange tilkoblingsmulighetene kan du alltid få musikk med KUBIK FREE. Du kan også med fordel kombinere den med en trådløs musikkavspiller fra Sonos eller Bluesound, som du kobler til via den optiske inngangen. Så har du allverdens musikk rett i hånda. Og hvis du er på hytta eller andre steder hvor du ikke trådløst nettverk tilgjengelig, så spiller du bare musikken direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet.

KUBIK FREE har vunnet den ettertraktede EISA-prisen i 2013/1014 for beste produkt i kategorien "Trådløst høyttalersystem". Dette bekrefter at du står med et av markedets absolutt flotteste produkter i kategorien.

KUBIK XTRA er den passive makkeren til den aktive og EISA-vinnende høyttaleren KUBIK FREE. Ved å tilføye KUBIK XTRA får du et fullt stereobilde til musikken din, og lydkvaliteten kan uten problemer matche mange tradisjonelle stereoanlegg med separate høyttalere.

Hvis du ønsker det kan du plassere KUBIK XTRA i et annet rom, så får du høykvalitets musikk begge steder uten å måtte ha et ekstra anlegg stående. Tilkoblingen skjer via DALIs spesielle Link-kabel, som overfører både effekten og all nødvendig styringsinformasjon fra KUBIK FREE. Du trenger bare å lene deg tilbake og nyte musikken.

Les mer om KUBIK FREE her

Les mer om KUBIK XTRA her

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her