Hopp til innhold

Podspeakers MiniPod Bluetooth (wired) Musikksystem med streaming

MiniPod Bluetooth (wired) er en fullverdig stereoløsning med en kabel mellom de to høyttalerne. Du kan spille trådløs musikk via Bluetooth, og du har massevis av muligheter for å tilpasse designet etter din egen smak. Flere farger..

{{bundle.lowestPrice}} /sett
Normalpris 0
for å handle denne varen til medlemspris

Høydepunkter Podspeakers MiniPod Bluetooth (wired) – aktivt høyttalerpar med ikonisk design, trådløs musikkavspilling, ekte stereolyd og utallige muligheter

  • Innebygget Bluetooth for trådløs musikkavspilling fra smarttelefoner, nettbrett m.m.
  • Unikt design med spennende farge- og kombinasjonsmuligheter
  • Eksklusive "hoops" og "spikes" i forskjellige metallfinisher og tresorter fås som tilbehør
  • Ekte stereoløsning
  • Fjernkontroll medfølger

MiniPod Bluetooth (wired) er et aktivt stereohøyttalerpar som består av en MiniPod Bluetooth pluss en standard MiniPod som er koblet sammen med en høyttalerkabel i ønsket lengde (kjøpes separat). På denne måten får du fullverdig stereo i ekte hi-fi-kvalitet, men uten å måtte forholde deg til et tradisjonelt anlegg.

Forsterker og Bluetooth er innebygget i den ene høyttaleren, slik at du kan spille musikk trådløst rett fra for eksempel smarttelefonen eller nettbrettet og få lyden ut på begge høyttalerne. Det ikoniske Podspeakers-designet er lekrere enn noensinne, og du har nå mulighet for å tilpasse designet etter din personlige smak ved å kjøpe "spikes" (bein) og "hoops" (pynteringer) i ulike metallfinisher og tresorter.

Hvis du kan leve med en enkel kabel mellom høyttalerne, så har du en svært elegant, velspillende og fleksibel høyttalerløsning til en fornuftig pris her. Hvis du insisterer på å få det 100% trådløst, så kan du vurdere wireless-systemet, som består av to stk. MiniPod Bluetooth. Med Podspeakers kan du alltid kombinere deg fram til en løsning som passer dine behov perfekt.

Podspeakers MiniPod Bluetooth (wired) fås i sort, hvit og rød finish.

Les mer om Podspeakers MiniPod Bluetooth
Les mer om Podspeakers MiniPod 

MiniPod Bluetooth (wired) i test

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her