Hopp til innhold

Podspeakers SmallPod Bluetooth (old version) Aktiv høyttaler

{{product.ribbonText}}

SmallPod Bluetooth er en utrolig smart vei til seriøs lyd fra datamaskinen eller TV-en din. Med innebygd stereoforsterker slipper du et separat anlegg, og via Bluetooth kan du trådløst streame all musikken din fra mobil, nettbrett, datamaskin m.m.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /par

{{product.sellableOnWebText}}

Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Podspeakers SmallPod Bluetooth – smart og kraftig høyttaler med trådløs musikkavspilling via Bluetooth

SmallPod Bluetooth fra danske Podspeakers er en utrolig smart aktiv høyttaler som raskt og enkelt kan gi deg seriøs lyd fra datamaskinen eller TV-en din via en vanlig minijack-kabel. Via Bluetooth kan du også trådløst streame musikk fra mobil, smarttelefon, nettbrett, datamaskin m.m., og du slipper helt nettverksoppsettet som følger med noen alternativer, f.eks. AirPlay-produkter.*

Den innebygde stereoforsterkeren på 2 x 40 watt gir deg flott og fyldig hi-fi-lyd som kan hamle opp med mange tradisjonelle kompaktanlegg, og du får et stereoperspektiv som ingen alt-i-ett iPod-høyttaler klarer. Kronen på verket er det unike Podspeaker-designet som forlengst har oppnådd global klassikerstatus.

En klassiker – bedre enn noensinne

Sammenlignet med de tidligere utgavene er SmallPod Bluetooth blitt oppgradert på så mange punkter at det nesten er et helt nytt produkt, bortsett fra det klassiske Podspeaker-designet. Blant annet er effekten fra den innebygde Klasse D-forsterkern fordoblet til hele 2 x 40 watt, og med støtte for Bluetooth aptX kan du oppnå streaming i CD-kvalitet fra kompatible spillere. Dette er med på å gjøre SmallPod Bluetooth til en vaskeekte hi-fi-løsning.**

En annen lekker nyhet er den innebygde strømforsyningen som sparer deg enda en stygg boks på gulvet. Og på baksiden av høyttaleren er de nydesignede terminalene skjult bak et elegant deksel, så du får et enda renere utseende.

SmallPod Bluetooth kan plasseres direkte i en hylle eller på de medfølgende Sputnik-bena i aluminium. Som ekstrautstyr kan du få spesialdesignede veggfester, og med de kan du vinkle høyttaleren i den retning du måtte ønske.

SmallPod Bluetooth leveres i stereopar og fås i sort, hvit eller rød finish.

Ekspertvurderinger

Fordeler

 • unikt design og flotte farger
 • mange plasseringsmuligheter
 • innebygd Bluetooth-funksjon for trådløs avspilling fra datamaskin, mobil, iPod m.m.
 • flott lydkvalitet
 • innvendig strømforsyning
 • fjernkontroll
 • utgang for aktiv subwoofer
 • støtter Bluetooth aptX-koding**

Begrensninger

 • mangler den dypeste bassen
 • ikke hodetelefonutgang
 • ikke digital tilkobling for ekstern lydkilde
 • du betaler litt ekstra for designet i forhold til en tradisjonell løsning

Produktbeskrivelse

Enkelt oppsett, høy lydkvalitet og massevis av muligheter
SmallPod Bluetooth har innebygd Bluetooth-funksjon så du trådløst kan streame all musikken din (inklusive streamingtjenester som f.eks. WiMP og Spotify) fra både iPhone, iPad, iPod touch, Android, mobil, PC og Mac. Enkelt i bruk, og du er ikke avhengig av et nettverk og det nettverksoppsettet som følger med. Du skal bare sørge for å aktivisere Bluetooth på mobilen eller datamaskinen din og velge SmallPod Bluetooth som høyttaler. Så går resten av seg selv, og du kan styre musikken fra sofaen, enten direkte fra musikkavspilleren din eller via den medfølgende fjernkontrollen.

Med SmallPod Bluetooth får du ikke bare enklere oppsett enn ved nettverksbaserte løsninger som f.eks. AirPlay. I kraft av avstanden mellom høyttalerene får du et stereoperspektiv som overgår selv den beste alt-i-ett iPod-høyttaler. I kombinasjon med en god subwoofer – for eksempel Podspeakers egne BassStation MK2 eller The Ball – får du også bånn og råstyrke i lyden.

Flott og velspillende høyttalerløsning til flatskjermen din
SmallPod Bluetooth er også en utrolig smart løsning om du ønsker deg skikkelig lyd fra dagens ultraslanke TV-er. TV-ens bittesmå innebygde høyttalere kan slettes ikke leve opp til den flotte bildekvaliteten. Hvis du derimot kobler opp et par SmallPod Bluetooth til hodetelefonutgangen på TV-en din får du enkel og elegant stereolyd i overbevisende hi-fi-kvalitet uten et stort anlegg og store høyttalere.

Også til eksisterende anlegg
SmallPod Bluetooth kan også brukes sammen med et stasjonært anlegg, hvis forsterkeren eller receiveren din har Zone 2-utgang kan du raskt og enkelt trekke en enkel kabel og få musikken ut på kjøkkenet eller andre steder du måtte ønske. I forhold til å kun koble til et ekstra sett høyttalere på høyttalerutgangene får du langt flere muligheter for å styre volumet i forhold til hovedhøyttalerne, f.eks. via den medfølgende fjernkontrollen. I mange tilfeller – avhengig av anlegget ditt – kan du også lytte til en annen lydkilde i det andre rommet.

Glem bokselyden
SmallPod Bluetooth har lydkvalitet på høyde med mange tradisjonelle kompakte hi-fi-høyttalere, Bassreflekskabinettet er støpt i solid ABS-plast og de runde formene er også til fordel for lydkvaliteten, fordi de reduserer resonanser og ”kabinettlyd”. Du vil ikke møte antydning til den tynne, plastikkaktige bokselyden som du finner i de fleste tilsvarende ”designhøyttalere”.

SmallPod Bluetooth er i toppen bestykket med en 0,75” domediskant, mens bassen og mellomtonen ivaretas av et 4” element med en iøyenfallende gul membran i flettet kevlar. Kevlar brukes blant annet i skuddsikre vester og Formel 1-biler, og i høyttalersammenheng har materialet forlengst bevist sine kvaliteter i en lang rekke konstruksjoner helt opp i den ekstreme high-end-klassen.

* SmallPod Bluetooth virker med alle produkter som støtter Bluetooth Audio Protocol, dvs. de aller fleste nyere datamaskiner og mobiltelefoner, samt en rekke nyere smarttelefoner og nettbrett. Windows XP og eldre versjoner har ikke Bluetooth Audio Protocol, så du må laste ned en (gratis) driver fra internett og installere den på datamaskinen din for å få avspilling via Bluetooth.

** SmallPod Bluetooth støtter også den spesielle aptX-kodingen. Med en aptX-kompatibel musikkavspiller (f.eks. datamaskin eller nettbrett) kan du oppnå lyd i full CD-kvalitet (avhengig av musikkfilens kvalitet).

Tekniske spesifikasjoner

 • Kategori : 2-veis aktivt høyttalersystem med innebygd digital Klasse D forsterker
 • Forsterkereffekt : 2 x 40 watt i 4 ohm
 • Diskant : 3/4” softdome-diskant
 • Bass/mellomtone : 4” long-throw bass/mellomtone med kevlar-membran
 • Frekvensrespons (-3dB) : 60-25.000 Hz
 • Veggfeste inkludert : Nei, kan kjøpes separat
 • Inn-/utganger : Stereo line-in (3,5 mm minijack) / 1 høyttaler (skruterminaler), line-out til subwoofer
 • Farge : Sort, hvit, rød
 • Størrelse : 15,7 x 29,5 (38,5 på ben) x 16,0 cm (BxHxD)
 • Vekt : 1,8 kg / 2,2 kg (passiv / aktiv)
 • Innebygd Bluetooth-funksjon for trådløs musikkavspilling fra datamaskin, mobil, iPad, iPod touch m.m.*
 • Støtte for Bluetooth aptX-koding**
 • Bassreflekskabinett i støpt ABS-plast
 • Beskyttet mot kortslutning og elektrisk overbelastning
 • Sputnik-aluminiumsben og fjernbetjening medfølger
 • Veggbeslag kan kjøpes separat

* SmallPod Bluetooth virker med alle produkter som støtter Bluetooth Audio Protocol, dvs. de aller fleste nyere datamaskiner og mobiltelefoner, samt en rekke nyere smarttelefoner og nettbrett. Windows XP og eldre versjoner har ikke Bluetooth Audio Protocol, så du må laste ned en (gratis) driver fra internett og installere den på datamaskinen din for å få avspilling via Bluetooth. 


** SmallPod Bluetooth støtter også den spesielle aptX-kodingen. Med en aptX-kompatibel musikkavspiller (f.eks. datamaskin eller nettbrett) kan du oppnå lyd i full CD-kvalitet (avhengig av musikkfilens kvalitet).

 

Anmeldelser

0,0

Basert på 0 anmeldelser fra kresne medlemmer

Mer lesning

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her