HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HEOS by Denon HEOS HomeCinema Soundbar/trådløs høyttaler

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} HEOS by Denon HEOS HomeCinema Soundbar/trådløs høyttaler

HEOS HomeCinema er en seriøs og brukervennlig stereolydplanke med tilhørende trådløs subwoofer. Her får du imponerende god lyd på TV-en, og du får samtidig hele HEOS-universet av trådløs multiromsmusikk med på kjøpet. 

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påminnelse når varen er på lager
Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter HEOS HomeCinema – seriøs, velspillende og brukervennlig lydplanke til TV-lyd og trådløs musikk

 • Meget god lydkvalitet til å være en lydplankeløsning
 • Trådløs subwoofer er inkludert
 • Full HDMI-integrasjon inkl. Audio Return Channel
 • Volumet kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din
 • Full trådløs integrasjon med øvrige HEOS-enheter og streamingtjenester, inkl. Spotify Connect og TIDAL

HomeCinema er HEOS-systemets lydplanke. Med sin kraftige innebygde stereoforsterker og trådløse subwoofer vil den gjøre underverker for TV-lyden din. Du får fyldig og overbevisende lyd i hele stuen, og du kan styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din.

Du får også HDMI-inn/ut med Audio Return Channel, noe som gjør både tilkobling og betjening mye enklere. Samtidig får du den beste mulige lydkvaliteten fra alt det tilkoblede utstyret ditt.

Med smarttelefonen eller nettbrettet har du tilgang til hele det trådløse HEOS-universet, inkludert musikktjenester og multiromsintegrasjon med HEOS-spillere i resten av hjemmet ditt. HEOS-appen stiller alle konkurrenter til veggs når det gjelder brukervennlighet, og du har totalt overblikk over all musikken din med albumcover og alle funksjoner, uansett om du bruker HEOS HomeCinema alene eller i kombinasjon med andre HEOS-produkter.

Du kan plassere HomeCinema på en hylle under TV-en eller henge den opp på veggen med det integrerte veggfestet. Til dette formålet følger det med en monteringsmal som gjør det mye lettere å bore hullene presist og få et pent resultat.

Lydkvaliteten i første rekke
HEOS-systemet er utviklet av Denon, en av verdens eldste og mest anerkjente hi-fi-produsenter. Derfor leverer HomeCinema en lydkvalitet som er helt i toppen for denne produktkategorien. Man har valgt en stereoløsning for å gi deg en god og naturlig lydopplevelse til både film og musikk. Den medfølgende trådløse subwooferen kan plasseres et diskret sted i stuen, og den vil sette en solid prikk over i-en med massevis av dybde og dynamikk uten stygge kabler over til anlegget. Siden subwoofer tar seg av bassen, blir selve lydplanken under 10 cm dyp. En liten ekstra bonus som kan verdsettes.

Selv om HomeCinema først og fremst er en stereoløsning, har den også innebygde dekodere for flerkanals filmlydformater som Dolby Digital (Plus) og DTS. Dette betyr at du for eksempel kan få glede av ekstra god DTS-lyd fra en direkte tilkoblet Blu-ray-spiller. Hvis du føler for det, kan du også eksperimentere med de innebygde virtuelle surroundfunksjonene, som i noen tilfeller kan gi en ganske overraskende surroundeffekt til filmlyd.

HEOS HomeCinema er tilgjengelig i sort finish.

Obs! Merk at alle streamingprodukter av denne typen er avhengig av en kraftig og stabil ruter. Om man skal ha flere enn én streamingenhet anbefales det å kable så mange av enhetene som mulig til ruteren, for best mulig stabilitet. Rutere man får utlevert gratis av internettleverandører er ofte av dårlig kvalitet og vi anbefaler på det sterkeste å investere i en god ruter som man kjøper selv, tilpasset sitt behov. Streamingsystemer av denne typen burde ikke kombineres nettverkekstendere. Du kan lese mer om viktigheten av nettverk her. 

Ekspertvurderinger

Fordeler

 • Meget god lydkvalitet til å være en lydplankeløsning
 • Trådløs subwoofer er inkludert
 • Full HDMI-integrasjon med Audio Return Channel
 • Kan bygges ut med Bluetooth ved hjelp av USB-dongle (kjøpes separat)
 • Volum kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din
 • Ren stereokonfigurasjon gir bedre lyd, spesielt til musikklytting
 • Innebygde dekodere for multikanals Dolby Digital/DTS-lydformater (Virtual Surround)
 • Støtter Spotify Connect, TIDAL (WiMP), Napster, Deezer, m.fl.
 • Internettradio
 • Svært brukervennlig app (Apple iOS/Android)
 • Enkelt oppsett
 • Streaming av egen musikk fra PC og nettverksharddisk samt direkte fra smarttelefon/nettbrett
 • Full trådløs integrasjon med øvrige HEOS-komponenter
 • Kan spille av musikk direkte fra USB-medier
 • Både digital og analog lydinngang (optisk, coaxial, minijack)
 • Under 10 cm dyp
 • Integrert veggfeste (monteringsmal følger med)

Begrensninger

 • Kan ikke bygges ut med trådløse surrounbakhøyttalere
 • Tilkobling av TV krever kabel (HDMI, optisk eller analog minijack), resten er trådløst
 • Kun navigasjon via app (ikke PC/Mac)
 • Støtter (foreløpig) ikke streaming av egen musikksamling fra Mac eller Apple nettverksharddisker
 • Stereoperspektivet er ikke på høyde med en ekte stereoløsning med separate høyttalere
 • Du får ikke ekte stereo eller en skikkelig hi-fi opplevelse fra en enkelt alt-i-ett-høyttaler, uansett hvor godt den er konstruert. Ekte hi-fi krever alltid en god forsterker og separate høyttalere!

Produktbeskrivelse

HEOS by Denon – et trådløst og komplett hi-fi-streamingsystem for hele hjemmet ditt
Besøk HEOS-hjemmesiden her

HEOS er et komplett og fleksibelt hi-fi-streamingsystem. Det er utviklet av Denon, som er en av verdens eldste og mest anerkjente hi-fi-produsenter. HEOS gir deg en kombinasjon av lydkvalitet, teknologi og unik fleksibilitet, som er helt i topp i et spennende og raskt voksende marked.

HEOS-systemet består av fire trådløse høyttalere (HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 og HEOS 7), en trådløs musikkspiller til eksisterende anlegg (HEOS Link), en trådløs forsterker (HEOS Amp) samt en TV-lydplanke med trådløs subwoofer (HomeCinema). Med dette systemet kan du fylle hele huset med trådløs musikk i høy kvalitet, og du kan enkelt og elegant fjernstyre det hele med en app på smarttelefonen eller nettbrettet ditt (iOS/Android). Kabelforbindelse til nettverket er ikke nødvendig.

Med den lille HEOS 1 kan du til og med klikke på en smart batteri/Bluetooth-modul (HEOS 1 Go Pack), slik at du kan ta med høyttaleren ut av huset og spille musikk trådløst fra smarttelefonen hvor som helst, for eksempel på campingturen. Når du kommer hjem, plugger du den bare tilbake i stikkontakten, så er den igjen en integrert del av HEOS-systemet ditt.

De øvrige HEOS-spillerne kan også utvides med Bluetooth ved hjelp av den samme lille USB-donglen som brukes på Go Pack. Dermed får du en gylden mulighet til å ta dem med ut på hytta og få en mye fyldigere lyd enn med HEOS 1. Du trenger bare å ha en stikkontakt tilgjengelig.

Siden HEOS i stor grad er et programvarebasert produkt, kan du se frem til en rekke nye funksjoner underveis, f.eks. integrasjon av flere musikktjenester. Disse oppdateringene vil bli gjort tilgjengelige over nettet etter hvert som de blir klare. På denne måten blir HEOS-systemet bedre og bedre etter hvert – helt automatisk!

Få luksuslyd på TV-en din med HomeCinema
Du har sikkert for lengst erfart at lyden fra dagens flat-TV-er er nøyaktig like flat som selve TV-en. Lydplanken HEOS HomeCinema løser dette problemet uten at det innebærer at du får et helt anlegg inn i stua. Plasser lydplanken under TV-en (på veggen eller på en hylle), og sett den trådløse subwooferen et diskret sted. Da gir du deg selv en mye større opplevelse hver dag, både på filmer og vanlige TV-sendinger.

Selv om HomeCinema fremdeles ikke er et ekte stereo- eller hjemmekinoanlegg, vil den dytte deg et godt stykke i riktig retning. Og den integrerer naturligvis sømløst med de andre trådløse HEOS-komponentene, inkludert musikkstreamingtjenester på nettet.

Unik og suveren integrasjon med Denon hi-fi-systemer
HEOS er laget for å integrere sømløst med nyere, eksisterende Denon stereo- eller hjemmekinoanlegg. Når den trådløse musikkstreameren HEOS Link er koblet til forsterkeren eller receiveren, sørger den selv for å slå på anlegget når HEOS-appen aktiveres. I tillegg kobler den seg til forsterkerens/receiverens egen volumkontroll, slik at alt kan styres fra appen. På denne måten får du både full brukervennlighet fra det trådløse systemet og den høye lydkvaliteten fra et skikkelig hi-fi-anlegg. En unik og gjennomtenkt detalj som løfter HEOS-opplevelsen din helt opp i toppklassen.

Nyt musikk fra hele verden via Spotify Connect, TIDAL og mange fler
HEOS er fullt integrert med streamingtjenestene TIDAL, Deezer og andre, og du får også Spotify Connect-støtte, slik at du kan spille av mer enn 20 millioner musikkspor fra den samme Spotify-appen som du allerede kjenner fra smarttelefonen eller nettbrettet ditt.*

Med HEOS kan du streame hele musikksamlingen fra PC og nettverksharddisk. Som prikken over i-en kan du også streame musikken du har liggende lokalt på både din egen og andres smarttelefon eller nettbrett (iOS/Android) Dette kan for eksempel være de låtene som ennå ikke er tilgjengelige på streamingtjenestene. Du kan lytte til titusenvis av nettradiostasjoner, og du kan koble til et eksternt USB-lagringsmedium eller en analog lydkilde, og streame musikken herfra og ut på hele HEOS-systemet ditt.

HEOS app – trådløs brukervennlighet i særklasse
HEOS er laget for trådløs wi-fi-styring fra den gratis HEOS-appen (Apple iOS/Android). Så hvis du allerede har en smarttelefon eller et nettbrett, er du klar til å nyte musikk med en brukervennlighet du ikke har sett maken til.

HEOS-appen fås på norsk, og om du spiller musikk fra din egen samling eller via nettet, har du alt tilgjengelig rett under fingertuppene. Det lekre brukergrensesnittet gir deg et meget godt overblikk, og med albumcover og tydelig informasjon om låter, album og artister er det en ren fornøyelse å gå på oppdagelsesferd i mulighetene.

HEOS har selvfølgelig tenkt på hele familien i bruken av systemet. I mange andre streamingsystemer må hele familien dele på samme oppsett, spillelister, spillekø osv. Med HEOS kan hver bruker få sin helt personlige brukerkonto. Så når du starter HEOS, ser du kun dine egne spillelister, dine favoritter, din spillehistorikk, din Spotifykonto med dine spillelister etc. Og tilsvarende, hvis familiens tenåring logger på HEOS fra sin enhet, vil han/hun se sin egen historikk, foretrukne innstillinger osv.

Raskt og enkelt oppsett
HEOS er enkelt å sette opp, også for deg som er uinteressert i datamaskiner og nettverksinnstillinger. Når du setter opp en HEOS-enhet for første gang, trenger du bare å ha adgangsnøkkelen til det trådløse nettverket ditt tilgjengelig – så er oppsettet i de aller fleste tilfeller kjapt og smertefritt overstått. Alle nye HEOS-enheter legges til lynraskt helt uten nettverkskunnskaper og koder. Hvis du allikevel skulle ha behov for hjelp, er vi i Hi-Fi Klubben naturligvis klare for å hjelpe deg.

Trådløs hi-fi i hele hjemmet ditt
HEOS er også et fremragende multiromssystem, som kan sende musikk ut i hvert hjørne i hjemmet ditt. Du velger bare en passende HEOS-musikkavspiller – så har du kvalitetsunderholdning i stue, kjøkken, soverom, kontor, barnerom, bad m.m. Det er bare fantasien og økonomien som setter grensene, og HEOS begrenser ikke kvalitetsnivået. Du kan selv bestemme hvor bra stereo- eller hjemmekinoanlegget ditt skal være. Det er bare å velge fritt fra hyllene blant Denons mange stereoforsterkere eller hjemmekinoreceivere.

Fra fjernkontroll-appen styrer du musikkvalg og lydnivå individuelt for hvert rom, men du kan også velge å spille samme musikk i hele huset, eller gruppere utvalgte rom, f.eks. ved å slå sammen stue og kjøkken.

Hvis vil ha et ordentlig stereolydbilde i et mindre rom og samtidig ha mulighet for større lydtrykk, kan du for eksempel bruke 2 stk HEOS 1 eller HEOS 3 og konfigurere dem til å spille venstre og høyre kanal i stereo. Et skikkelig hi-fi-anlegg vil fremdeles låte bedre, men hvis du gjerne vil unngå å ha et separat anlegg stående, er dette et utmerket kompromiss.

Vær oppmerksom på at HEOS lar deg velge mellom to forskjellige standby-innstillinger, nettverksstandby og dvale (deep standby). Hvis spilleren din alltid skal være klar til bruk, for eksempel til TV-en eller hovedanlegget i stua, så velger du det første alternativet.

I de rommene der du ikke trenger å spille musikk så ofte, kan du velge dvalemodus. Da må du bare trykke på spilleren og vente et øyeblikk før den er klar til bruk, men standbyforbruket går til gjengjeld helt ned på 0,5 watt, noe som tilsvarer Denons miljøvennlige hjemmekinoreceivere. Det er definitivt noe som bidrar til å gjøre strømregningen mer grønn i lengden.

HEOS krever ikke nødvendigvis innbygging eller kabelstrekking fra rom til rom. Dermed kan du enkelt utvide systemet til flere rom. Og hvis du en dag skal flytte, kan du i en håndvending pakke hele ned stasen og ta det med deg. Er du i gang med å bygge nytt eller å pusse opp, kan du eventuelt trekke høyttaler- og nettverkskabler i veggene og plassere alle nødvendige avspillere og forsterkere sentralt i et teknisk rom. HEOS gir deg alle muligheter.

HEOS er et nytt streamingsystem og derfor støtter systemet også den nyeste trådløse teknologien. Alle standardene, 802.11 a/b/g/n, støttes i både det gamle 2,4GHz-båndet og det nye og mindre støyfylte 5 GHz-båndet.**

Løft lydkvaliteten med en enda bedre D/A-konverter
HEOS Link inneholder en høykvalitets Burr-Brown PCM5102 D/A-konverter (DAC), men hvis du tenker i audiofile baner, kan du velge å koble til en enda bedre ekstern DAC på den optiske digitalutgangen og dermed løfte lydkvaliteten et ekstra hakk. På noen nyere stereoforsterkere kan du koble HEOS Link direkte til digitalt og utnytte kvalitetene i forsterkerens innebygde DAC. Det samme gjelder hvis du har en god hjemmekinoreceiver.

* Forutsetter betalingsabonnement. Flere streamingtjenester vil bli lagt til senere.
** Vil du bruke 5 GHz-båndet, må det aller første oppsettet av HEOS skje på en 5 GHZ kompatibel smarttelefon eller et tilsvarende nettbrett. Da overføres den nødvendige nettverksinformasjonen til HEOS, og du kan styre systemet fra både 2,4 GHz- og 5 GHz-enheter.

Tekniske spesifikasjoner

 • Lydplanke/trådløs høyttaler
 • Innebygget dual-band trådløs nettverksfunksjon (2,4 GHz/ 5 GHz)
 • Fjernkontroll via gratis app til iOS/Android
 • IR-lærefunksjon til den eksisterende TV-fjernkontrollen din (ikke nødvendig med HDMI)
 • Auto-på (fra nettverk-standby)
 • Skifter automatisk fra musikk til TV-lyd når TV-en slås på
 • 4 valgfrie standardmoduser: Movie, Music, Night Mode, Dialog enhancer
 • Innmat, lydplanke: 2 x rektangulær bass/mellomtone, 2 x 20 mm softdome diskant, bi-ampet 4-kanals digital Klasse D-forsterker
 • Innmat, subwoofer: 2 x 5,25", digital Klasse D-forsterker
 • Støttede streamingtjenester i Norge: Spotify, TIDAL), Napster, Deezer m.fl.*
 • Internettradio (MP3/WMA/AAC)
 • Støtter streaming av musikk lagret lokalt på iOS (iTunes) og Android
 • Lydformater: Dolby Digital/Dolby Digital Plus/DTS (Virtual Surround), MP3, AAC, ALAC, WMA, FLAC (inkl. lossless), WAV**
 • Maksimal oppløsning: 16-bit/48 kHz
 • 400 MHz 32-bit floating point DSP
 • Tilkoblinger: HDMI-inn/ut (med Audio Return Channel), optisk, coaxial, Ethernet, analog audio inn (stereo minijack), USB-lagringsmedier (både FAT32 og NTFS-formaterte)
 • Valgfri standby: 4,5 watt (nettverk-standby), 0,5 watt (dvale)
 • Medfølgende tilbehør: HDMI-kabel, optisk kabel, nettverkskabel, minijack oppsetningskabel, IR Blaster, føtter i to høyder
 • Integrert veggfeste (nøkkelhull) – monteringsmal medfølger
 • Mål: 101,7 x 8,2 x 9,4 cm (lydplanke), 17,1 x 31,3 x 33,2 cm (subwoofer) (BxHxD)
 • Vekt: 2,8 kg (lydplanke), 6,6 kg (subwoofer)
 • Farge: Sort

* Krever betalingsabonnement. Flere streamingtjenester vil bli lagt til senere
** Apple "Fairplay", WMA DRM- og WMA Lossless-formater støttes ikke for øyeblikket. Tidligere kjøpte Apple "Fairplay" DRM-beskyttede sanger kan oppgraderes.

Mer lesning

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her